Copy

Teknistä etumatkaa ja kilpailuetua sähköisellä lineaariliikkeelläSolFoxin valikoimasta löytyy sähköiset lineariliikkeet kaikille voimille ja nopeuksille.

Ekologinen ja tarkka

Sähköisen lineaariliikkeen edut hydrauliikkaan ja pneumatikkaan verrattuna ovat merkittävä energiansäästö ja tinkimätön tarkkuus. Tarkasteltaessa laitteen koko elinkaarikustannusta on sähköisen toimilaitteen kustannus pienempi kuin hydrauliikan ja pneumatiikan vaikka hankintahinta on kalliimpi.
Lineaaristen servojen ohjaus noudattelee samaa periaatetta kuin perinteisessä pyörivässä liikkeessä, joten liitynnät kenttäväyliin (mm. Profinet, EtherCat) ovat käytössänne.

Servotekniikan avulla liikkeet ovat hallittuja ja tarkkoja jos niin vaaditaan ja energiaa kuluu vain liikuttaessa. Asiantuntiamme auttavat oikeanlaisen tuotteen valinnassa. Huomioitavia seikkoja ovat mm. jatkuva/ajoittainen liike, nopeus,voima, liikematka, ohjaustapa.

 
SolFox ruuvitoimilaitteet:

Exlar rullaruuvitoimilaitteet.  Ylivoimainen tehokkuus ja liikemäärien kesto. Toimii myös kovemmissa olosuhteissa. 
IMI Norgren kuularuuvitoimilaitteet sekä hammashihna- ja kuularuuviyksiköt paineilman korvaamiseen

Progressive Automation- karamoottorit ajoittaiseen käyttöön. Kustannustehokas vaihtoehto yksinkertaisempiin sovelluksiin kuten luukkujen avauksiin.
                      

Chiaravalli ruuvinostimet- maximaalista nostokykyä (100 tonnia).

SolFox lineaarimoottorit:

LinMot lineaarimoottorit- nopeus on valttia. Ja energiansäästö. Takaisinmaksu pienemmillään kuukausissa verrattuna paineilmalaitteisiin.

Akribis- lineaarimoottorit


Kysy lisää vinkkejä lineaariliikkeiden ammattilaisilta
sales@solfox.fi

Share Share
Share Share
Forward Forward
LinkedIn
© SolFox Oy 2019

 


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Solfox Oy · Kaivokselantie 9 · Vantaa 01610 · Finland