Copy
NYHEDSBREV 001

Hej modtager af dette nyhedsbrev.
Der sker hele tiden alle mulige ting, der påvirker mit arbejde og det er mit udgangspunkt for at begynde at skrive dette nyhedsbrev. Tidligere i år slettede jeg min Facebook konto, & dette er et forsøg på fortsat at gøre sig mere uafhængig af diverse tjenester,
tusind tak for at du har meldt dig til.
 
Med det sagt er der sket en del siden sidst. Først fik jeg sklerose, og det har påvirket mængden af tid jeg tegner. Derefter døde min far som jeg har lavet en længere tegneserie om. Som klarer sig godt både herjemme og ude i verden. Senest skulle første del 'Desertør' være sat op som teater, dog fik corona sat en stopper for dette. Sargun der var instruktør har lavet et interview med nummer 9.dk om det,
som du kan læse her.
Bøgerne bliver fortsat oversat til flere sprog, senest til serbisk.
De lever meget deres eget liv, det er dejligt at se.
 
Efter min fars død, faldt nogle ting på plads med nogle historier jeg arbejde på. I takt med at hans sygdom blev værre flyttede jeg ind hos ham, og passede ham indtil hans død. Det værelse jeg ikke kunne finde ud af at arbejde i, da jeg passede ham, er nu mit arbejdsværelse.
 
I tiden op til han døde, arbejde jeg på en tegneserie kaldet Joes fald. Den var baseret på Kongens Fald men hvor hovedpersonen er kommet ind i nogle problemer med en bande. Det var ret kompliceret med mange figurer, og havde nogle centrale scener, der var grunden til jeg virkeligt gerne ville lave den. En af scenerne er Døden, der er på besøg i en boligblok i Bispebjerg, hvor han bor, når han ikke er på arbejde. Scenen skulle så være døden der spiser aftensmad og sætter sine ting i opvaskemaskinen, for derefter at tage ud og høste.

 
(billede ovenfor er fra min nye tegneserie)
Jeg nåede aldrig til den scene i Joes Fald, før jeg valgte at kassere tegneserien. Jeg sorterede de vigtigste scener ud fra mit manus og startede forfra, her er nogle sider fra det kasserede projekt.
 
LINK til pdf (dette er en kasseret tegneserie, og er derfor fuldstændig uredigeret.)


Jeg er på side 290+ af min nye tegneserie, og det glæder jeg mig til at skrive om nok i næste mail. For tiden spiller jeg Tekken med min kammerat Simon, jeg har lavet nogle karakter guides til os. Her er links til dem:

GANRYU GUIDE
FENG WEI GUIDE
KING GUIDE

Hvis du spiller tekken på pc, vil jeg gerne spille et par runder.
Det var det for nu. Hvis der er noget som du kunne tænke dig, at jeg fortalte om i mit nyhedsbrev, eller hvis de kommer for ofte eller for sjældent må du meget gerne skrive til mig på Halfdan@Pisket.dk.PS. Hvis nyhedsbrevet er uden billeder, skal du rykke det ud af din spam mappe.


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
PISKET · Lige ved amagercentret · Copenhagen 2300 · Denmark

Email Marketing Powered by Mailchimp