Copy

Ignas Krunglevičius x Oslo Sinfonietta

Den 30.mai spilte vi konsert med publikum i salen! Det var en sann glede å få spille for noen av dere igjen. Til deg som ikke fikk vært der kan konserten sees i én uke fra og med mandag 14.juni kl. 10.00 på Henie Onstads Art Channel. 

Foto: Siv Dolmen
Se konserten her!
Cikada spiller konsert i Drøbak 3.juli

Cikada kommer til Drøbak med et bestillingsverk av Rolf Wallin, som fyller kirken med et «skumringskor» av samtids-kammermusikk inspirert av fuglesang.

Rolf Wallin & Kjetil Skøien: Large Bird Mask (2018, utdrag)
Drøbak Kirke,
3/7, kl. 12.00


Vi hører stadig oftere om dyrearter i ferd med å utryddes. Bestanden av mange av våre mest vanlige fuglearter er mer enn halvert de siste tiårene. Dette har fått Rolf Wallin og Kjetil Skøien til å spørre seg: Når vi utrydder fuglene, utrydder vi da samtidig det de symboliserer dypt inne i oss? Drømmen om å kunne fly, å kunne synge fritt og jublende, ja, selve drømmen om frihet?

Kanskje det er på tide å vise litt ydmykhet? I flere kulturer bruker sjamaner masker for å bli ett med dyreåndene. I stedet for masker bruker Cikadas musikere instrumentene sine for å "bli fugler". Musikken de spiller er utvunnet fra sangen til truede fuglearter, strukket ut i tid slik at også vi kan forstå dens kompleksitet. Og med tekster og koreografi beveger de seg inn i en større scenisk helhet med projiserte bilder og video som forteller historien om disse fantastiske skapningene og vårt sårbare forhold til dem.
 
Kjøp billetter til konserten her!
Facebook
Link
Website
Spotify
Copyright © Cikos.no 
Foreningen Oslo Sinfonietta og Cikada
c/o Sentralen Postboks 183, Sentrum. 0102 Oslo. Norway


Vår mailadresse er:
news@cikos.no

Vil du gjøre endringer for denne visningen?
Du kan  oppdatere dine preferanser eller slutte å følge oss.


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Oslo Sinfonietta & Cikada · Sentralen · Postboks 183, Sentrum · Oslo, 0102 · Norway