De kop is eraf

We voelen ons nu groot genoeg om een nieuwsbrief te starten. Zodat je ook zonder social media (in de gaten te houden) kunt meelezen en meekijken bij wat wij doen en vinden. Dank je wel voor je interesse hierin. Aan ons de taak om deze nieuwsbrief waardevol te maken en te houden. 

Zoals met alles dat voor het eerst is, moeten we even wennen en zoeken we naar een goede manier om deze periodieke update te voorzien van nuttige en waardevolle informatie. We nodigen je uit om mee te denken en ons jouw idee of onderwerp te sturen waarover je graag geïnformeerd wordt in onze nieuwsbrief. Dit kun je doen door een mail te sturen naar nieuwsbrief@makeamove.today of op deze mail te antwoorden. 

In ieder geval: de kop is eraf!

Ingmar 

Sinds november vorig jaar is Ingmar van Veen ons team komen versterken. Hij is train-nerd met het motto “Lagom”, Zweeds voor: niet teveel, niet te weinig maar precies goed. Mensen die regelmatig bij ons over de vloer komen hebben wellicht al een keer kennis kunnen maken. Ingmar heeft een achtergrond bij onder meer Chivo en is een welkome aanvulling van ons team onder het motto: verschillend, aanvullend, professioneel én gezellig.

Pregnacise 

We weten dat wij een waardevolle aanvulling kunnen zijn in het sport-aanbod voor zwangere vrouwen in de omgeving. Om deze reden bieden we nu twee momenten in de week dat zwangere vrouwen bij ons op een veilige manier een volwaardige (circuit) sportles kunnen volgen. De lessen zijn op donderdag om 20:00 uur in de avond en op vrijdag om 10:00 uur in de ochtend. De lessen worden gegeven door Tamarah Kerling en Tanja van Balen en noemen we Pregnacise!

Flow 

We hebben een tweede FLOW filmpje online gezet. In vijf minuten in je Flow. Doe mee met Tamarah! 

Slaap jij jezelf vitaal?

Steeds meer onderzoeken ondersteunen de stelling dat slaap de spin is in het vitale web. Wie voldoende (en goed) slaapt heeft meer energie, kan zich beter concentreren, is productiever, heeft minder behoefte aan suiker, en vóélt zich bovendien beter. Allemaal belangrijk om je eigen leven en dat van degene om je heen aangenaam te maken. Ieder volwassen mens heeft 7 tot 9 uur slaap nodig, bij voorkeur aan één stuk in de nacht. Daar zijn eigenlijk geen uitzonderingen op. Slaap je minder, dan doe je jezelf en je omgeving simpelweg tekort. Vragen, of wil je een ervaring delen? Je kunt bij je coach, trainer of fysiotherapeut terecht. Nog geen bekende van ons? Loop (vrijblijvend) binnen met je vraag of verhaal.

Maand gratis sporten

We zijn nog niet op de 100 nieuwsbrief-abonnees die we als doel hebben gesteld op 12 januari (onze jubileumfeestje) voor het verloten van een maand gratis sporten. We kunnen wel wat hulp gebruiken. Ken je nog mensen die wellicht wat aan onze nieuwsbrief hebben? Stuur ze deze mail door en laat ze op de knop hieronder drukken...

Aanmelden nieuwsbrief
Copyright © 2019 Make A Move, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp