Nieuwsbrief 4

We zijn blij met het aantal aanmeldingen op onze nieuwsbrief. En wederom geweldig dat je weer te tijd neemt deze te lezen! We krijgen echter nauwelijks vragen en suggesties voor stukjes en artikelen. En dat vinden we jammer! Stel ons je prangende vraag waarop je graag een eerlijk antwoord wilt. Ga er niet zomaar vanuit dat iemand anders dat doet :). En nu we toch bezig zijn... waar blijven de kiekjes met de Make a Move tas op bijzondere plekjes?

In deze mail “looprecept tegen eenzaamheid”, Dieuwertje in de spotlight, vakantieoefeningen en doppers en slabben.

Vergeet wederom niet deze nieuwsbrief door te sturen naar je familie, vrienden en collega's!

Samen lopen op recept

Vitaliteit bevorderen en eenzaamheid verminderen, dat was de gedachte toen vorig jaar het Looprecept van start ging. Bedenker en huisarts Mattijs van der Poel kan terugblikken op een jaar waarin het aantal stadswandelingen en aangesloten praktijken gestaag groeide. Ook wij doen een duit in het zakje. Elke vrijdag (behalve in de vakanties) om 11:30 uur vertrekt vanaf de Houtlaan 20a een groepje onder beleiding van een Make a Move medewerker voor een stadswandeling door de wijk. Niet alleen om een bijdrage te leveren aan de vitaliteit van de mensen in de wijk, maar ook om mensen die zich eenzaam voelen de mogelijkheid te bieden om laagdrempelig met anderen in contact te komen. Loop dus lekker mee! Al is het maar 1 keer per maand. Als heel veel mensen uit de wijk dat doen, dan dragen we met z'n allen bij aan het bevorderen van de vitaliteit in de wijk en kunnen hopelijk heel veel mensen uit hun isolement komen. Steek elkaar aan!

Dieuwertje

Ze is al een dik jaar aan het werk bij Make a Move als groepslesgever, maar we hebben haar nog niet in het zonnetje gezet. Tijd voor een bredere introductie! Dieuwertje werkt buiten Make a Move als dansdocent bij verschillende dansscholen. Dans en beweging inspireert haar. Haar kennis en ervaring met dansbewegingen komen terug in de manier waarop ze helpt bewegingen goed (en soepel) uit te voeren. Doe eens mee met een les van haar op dinsdagavond of zondagochtend en maak kennis met haar. Tenslotte, wat niet op onze website staat maar wel leuk is om te weten: Dieuwertje is momenteel in verwachting! En ze heeft nog een passie... haar zeilboot!

Make a Move Bibliotheek

Valt het op? De boeken op de leesplanken worden steeds waardevoller. We houden namelijk van wetenschappelijk onderbouwde artikelen, lijstjes en oefeningen die een bijdrage leveren aan een vitaal leven. Zo is onze collectie onlangs uitgebreid met een boek over voeding tijdens je zwangerschap. Dit boek komt uit de serie "eet als een expert". Alle feiten en fabels over voeding worden hier vakkundig uit elkaar gevlochten. Mocht je eens moeten wachten, even blijven plakken of toch een keer kennis komen maken, pak dan tenminste ook even een boek erbij!

Oefeningen voor vakantie

De vakantie staat voor de deur, welverdiend natuurlijk. Maar wat doe je om een beetje in shape te blijven als je eenmaal op je bestemming bent? De oplettende mensen hebben onze FLOW filmpjes vast een keer voorbij zien komen. Nu willen we je niks verplichten, maar meedoen met deze filmpjes is wel een heel makkelijke én effectieve manier om je vorm vast te houden! We hebben twee filmpjes en binnenkort volgt de derde FLOW film met "DNS" als basis. Zet deze en deze link in je favorieten!

Zomer promotie

Het is nog wachten op de eerste kiekjes met de Make a Move tas. Desondanks beginnen we alvast met de volgende jubileumactie: Iedereen die gedurende de zomer start met personal training ontvangt een Make a Move dopper! Misschien is dit het zetje dat je nodig hebt?

Laat ze maar komen

De afgelopen weken zijn er zowaar vier Make a Move baby's geboren! Alle vier hebben een mooie groene slab ontvangen. Daar zijn ze vast heel blij mee. We hebben er nog veel meer, dus laat ze maar komen!

Fijne zomer iedereen!

Aanmelden nieuwsbrief
Copyright © 2019 Make A Move, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp