Copy
Zalmstael – Unieke toevoeging aan het Waterfront van Maassluis
Brein architecten heeft vorige week haar plannen gepresenteerd voor het panoramagebouw in lus 3 – Zalmstael. Een schitterend ontwerp met prachtige architectonische details, dat door iedereen zeer enthousiast werd ontvangen. Alvast een sneak-preview.
De moderne urban villa die met haar toepassing van ronde vormen refereert aan de art-deco stijl, krijgt 35 tot 40 luxe appartementen, met royale balkons die allen uitkijken over de Waterweg. Een unieke toevoeging aan het spectaculaire Waterfront van Maassluis.

Verwachte start verkoop augustus/september 2021
Stadswoningen fase 2 – karakteristieke uitstraling
Ook de ontwerpen van Mulleners+Mulleners voor de grondgebonden woningen zien er weer geweldig uit. De stoere architectuur van de stadswoningen, die met hun royale woonoppervlak erg geliefd waren en ruimte bieden voor thuiswerken, worden nu ook doorgezet in de tweede fase. Zowel aan de Taanschuurkade als in de groene woonlussen.
De verschillende woningtypes, met beukmaten van 6.00 of 5.40 meter, variërende hoogtes en diversiteit in de gevels, bieden voor elk wat wils. Het vriendelijke en intieme straatbeeld, biedt een veilige omgeving die uitnodigt tot spelen en wandelen.
 
Verwachte start verkoop juni/juli 2021
 
Met vriendelijke groet,


 
Deel
Deel
Mail
Copyright © 2021 De Kade - Maassluis, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list .
.
.
..
.
.
.

Email Marketing Powered by Mailchimp