Copy
Het jaar is voorbij gevlogen

Met ontzettend veel plezier hebben wij het afgelopen jaar gewerkt aan de ontwikkeling van de nieuwe woonwijk De Kade Maassluis. Er is veel gebeurd in 2019. De sloop van de fabriekshallen is afgerond en van het voormalige industrieterrein is nu weinig anders meer over dan het oude kantoorgebouw en de markante gele portaalkraan.
Fase 1 in verkoop
BREIN architecten heeft een prachtig ontwerp neergezet voor het eerste panorama-gebouw aan de Waterweg. Genaamd Residence Boonersluys.
Mulleners+Mulleners is er in geslaagd om in het ontwerp van de rijwoningen de architectuur en sfeer van het oude Maassluis terug te brengen.
In oktober zijn de eerste 100 woningen in verkoop gegaan en de eerste koopcontracten zijn getekend. Een geweldige mijlpaal!
Er zijn nog een paar rijwoningen en appartementen beschikbaar, zoals A3.06 met uitzicht over Boonersluys, polder en balkon met uitzicht over de waterweg. Neem snel contact op met de makelaars bij interesse.
 
BEKIJK DE APPARTEMENTEN
Fijne feestdagen

Ook het komend jaar zullen wij ons met veel passie inzetten voor het realiseren van De Kade. Begin van het jaar verwachten wij u meer te kunnen vertellen over de inrichting van de noordelijke handelskade, waar pakhuis-achtige bouw gepland staat met efficiënt ingerichte lofts.

En rond de zomer zal de bouw starten van de 1e fase, zodat naar verwachting in 2021 de eerste trotse bewoners hun kerstdagen kunnen vieren in hun nieuwe woning! Wij wensen iedereen voor nu hele fijne feestdagen en een voorspoedig 2020.
 
Met vriendelijke groet,


 
Deel
Deel
Mail
Copyright © 2019 De Kade - Maassluis, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list .
.
.
..
.
.
.

Email Marketing Powered by Mailchimp