Copy
Eerste woningen fase 1 opgeleverd
De eerste woningen van De Kade zijn donderdag 9 september officieel opgeleverd. De kopers namen uit handen van wethouder Sjoerd Kuiper de sleutel in ontvangst. In zijn toespraak gaf de wethouder aan dat het een historische dag is voor Maassluis. “Nu de eerste bewoners de nieuwe woningen betrekken, wordt De Kade ook een levendige, bewoonde buurt, waar nieuwe buren elkaar leren kennen en nieuwe vriendschappen ontstaan”.

Ook wij zijn trots op de transformatie van het voormalige industrieterrein naar de nieuwe, eigentijdse woonwijk De Kade. De komende weken worden alle twee-onder-één-kapwoningen en stadswoningen uit de eerste woonlus opgeleverd. Daarna volgen de geschakelde woningen uit de tweede woonlus. Vrijwel alle kopers kunnen kerst in hun nieuwe woning vieren. Complimenten aan het team van Gebroeders Blokland!
Nieuwe toegangsweg geopend
Met het doorknippen van een lint opende de wethouder vervolgens officieel de nieuwe toegangsweg tot de wijk. De licht statige Taanschuurkade met pakhuisachtige gebouwen wordt ingericht als 30 km-zone met een vrij liggend fietspad en brede trottoirs. De woonwijk is voorlopig alleen bereikbaar via deze nieuwe toegangsweg, die aansluit op de Vlaardingsedijk. De bestaande toegang via de Deltaweg is alleen bestemd voor het bouwverkeer.
Lees verder in het nieuwsbericht
Fase 2 met 62 stadswoningen
Begin oktober gaat fase 2 van De Kade Maassluis in verkoop: 62 stoere stadswoningen met royale tuinen. Net als de woningen uit fase 1 ook hier weer de kenmerkende robuuste, oud-hollandse architectuur met rijke details en veel variatie in gevels. Binnenkort wordt de officiële start verkoop datum bekend gemaakt. Meld u alvast aan voor de stadswoningen, zodat u als eerste op de hoogte bent van de officiële start verkoop.
Bekijk de stadswoningen
 
Met vriendelijke groet,


 
Deel
Deel
Mail
Copyright © 2021 De Kade - Maassluis, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list .
.
.
..
.
.
.

Email Marketing Powered by Mailchimp