Copy
De Kade Fase 2 - Zalmstael - nog voor de zomer nieuwe woningen in verkoop

Goed nieuws voor een ieder die op zoek is naar een royale woning met tuin en eigen parkeerplaats. Na de succesvolle verkoop van de grondgebonden woningen in fase 1, is de nadere uitwerking van de derde woonlus – Zalmstael – opgestart.

Hier zijn net als in de tweede lus weer statige stadswoningen en royale rijwoningen gepland, met op de kop een schitterend panoramagebouw. Planning is dat beide nog voor de zomervakantie in verkoop gaan. Binnenkort meer nieuws!
Bouwers Fase 1 zeer voortvarend te werk
Wat gaat het ineens snel op de bouwplaats bij Gebroeders Blokland. Bij de twee onder één kap woningen in de eerste lus zit de verdiepingsvloer er al op en is deze week de eerste steen gelegd. Helaas is het nog steeds niet mogelijk dit soort feestelijke momenten groots te vieren, daarom nam onze projectmanager Piet Broekhoven de honneurs waar.

De vloer van de parkeergarage van het panoramagebouw is gestort en in de tweede lus worden de begane grond vloeren aangebracht.

Ook Waal gaat zeer voortvarend te werk met de bouw van de 75 huurwoningen voor Maasdelta. De bronnen voor de energievoorziening zitten er allemaal in en binnenkort zal de eerste paal worden geslagen. De nieuwe woonwijk De Kade krijgt vorm!
Hoogbouw Taanschuurkade – appartementen van 70 tot 240 m2 – dit najaar in verkoop

Het voorlopig ontwerp van de vijf markante torens aan de Taanschuurkade is voorgelegd aan het kwaliteitsteam. Iedereen is erg enthousiast over het ontwerp en over de variëteit die de ca. 90 appartementen hebben in woonoppervlak en prijsklasse.
De opmerkingen van het kwaliteitsteam worden verwerkt in het ontwerp, waarna de planologische procedure wordt opgestart. De fraaie vormgeving brengt ook complexiteit met zich mee en daardoor (helaas!) een iets langere doorlooptijd. De verwachting is dat deze appartementen in het najaar in verkoop zullen gaan.
Het schitterende uitzicht over de polder, de Kade, Maassluis en de Waterweg en de unieke ligging op loopafstand van de metro maakt de appartementen zeer gewild verwachten wij.
 
Met vriendelijke groet,


 
Deel
Deel
Mail
Copyright © 2021 De Kade - Maassluis, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list .
.
.
..
.
.
.

Email Marketing Powered by Mailchimp