Copy
Ontmanteling fabriek afgerond

De opruimwerkzaamheden op het terrein van De Kade Maassluis zijn in volle gang. De fabriek van Conline is ontmanteld. Alle machines en buizen zijn weg en de portaalkraan heeft een nieuwe functie gekregen als reclamemast. Ook vanaf het station Maassluis-Centrum is De Kade Maassluis nu zichtbaar aanwezig. Binnenkort kan gestart worden met de sloop van de hallen.
Samenwerking RET

Tot de ingebruikname van de nieuwe metrolijn, maakt de RET gebruik van het terrein voor de stalling van de bussen en is de kantine van het oude kantoor beschikbaar gesteld voor de chauffeurs.    
Voortgang Ontwerp 1e fase
Er wordt druk gewerkt door Mulleners + Mulleners, Brein Architecten, Team De Kade en de Gemeente Maasluis om het hoofdstructuurplan en de ontwerpen van de 1e fase zo goed mogelijk aan te laten sluiten bij een ieders wensen. Nog even geduld. Wij verwachten jullie eind februari de eerste schetsen te kunnen laten zien!
Architecten fase I nieuwbouw De Kade bekend

Voor het ontwerpen van De Kade zijn er twee partijen gekozen. Wij stellen Mulleners + Mulleners en BREINarchitecten graag kort aan jullie voor.

Lees meer
 
Eerste resultaten woonwensen enquête

Al ruim 400 mensen hebben ons laten weten geïnteresseerd te zijn in De Kade Maassluis. Graag delen we de eerste resultaten van de enquête met u.

Lees meer

 
 
Met vriendelijke groet,


 
Deel
Deel
Mail
Copyright © 2019 De Kade - Maassluis, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list .
.
.
..
.
.
.

Email Marketing Powered by Mailchimp