Copy
Hoogste punt huurwoningen Maasdelta
Een nieuwe mijlpaal op De Kade. Woensdag 3 november werd het hoogste punt bereikt van het woongebouw van Maasdelta aan de Taanschuurkade. Wethouder Sjoerd Kuiper kreeg de eer om de laatste kubel beton naar boven te hijsen voor het storten van de dakvloer.
Maasdelta trakteerde het bouwpersoneel en de genodigden op een bezoek van een foodtruck met friet en snacks.
Waal startte in april 2021 met de bouw van het woongebouw, dat bestaat uit 20 maisonnettes en 55 appartementen in de sociale huur. De oplevering vindt in de tweede helft van 2022 plaats. De huurwoningen worden in 2022 te huur aangeboden via Woonnet Rijnmond. Meer weten?
LEES VERDER OVER DE HUURWONINGEN
Hoogste punt Residence Boonersluys
Nog niet zo lang geleden werd ook het hoogste punt bereikt van Residence Boonersluys. Het eerste panoramagebouw in de indrukwekkende nieuwe oeverlijn van de Kade. Onze fotograaf kon vanaf het dak genieten van het uitzicht over de nieuwe woonwijk en natuurlijk het schitterende uitzicht op de waterweg.
Wilt u ook wonen met zo’n schitterend uitzicht? Binnenkort meer nieuws over de voortgang en de verkoopplanning van het derde panoramagebouw Zalmstael. Een uniek gebouw met 40 luxueuze appartementen met riante balkons en een betoverend weids uitzicht over de rivier.

 
Met vriendelijke groet,


 
Deel
Deel
Mail
Copyright © 2021 De Kade - Maassluis, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list .
.
.
..
.
.
.

Email Marketing Powered by Mailchimp