Copy
Verkoop energieneutrale+++ stadswoningen fase 3 gestart
De verkoop van al weer de laatste stadswoningen van De Kade is gestart! Vanaf vandaag is alle verkoopinformatie te vinden op de website. Alle verkoopdocumenten zijn ook te downloaden. Wil je liever een gedrukt exemplaar van de verkoopbrochure? Vanaf vandaag kun je deze afhalen bij Opschoor Makelaar in Maassluis of Ooms Makelaars in Schiedam.

Zou je graag willen wonen in één van deze stadswoningen op deze droomlocatie aan de Waterweg? Je kunt je inschrijven voor de stadswoningen fase 3 door middel van het inschrijfformulier. De inschrijftermijn sluit op 6 november 2022 om 24.00 uur.

De toewijzing geschiedt op basis van de volgorde van voorkeur(en), zoals aangegeven op het inschrijfformulier. Indien er meerdere kandidaten voor één bouwnummer zijn, zal de toewijzing plaatsvinden door de ontwikkelaar. Kandidaat kopers met een financieringstoets krijgen voorrang.

 
BEKIJK DE STADSWONINGEN
Meer hypotheekruimte mogelijk bij energieneutrale woning
Naast de lage energierekening biedt de energieneutrale+++ woning nòg een voordeel: je kunt 15.000 euro meer lenen! Laat je informeren door een financieel adviseur over deze extra hypotheekruimte.

Heb je nog geen financieel adviseur? Wij laten je graag vrijblijvend kennis maken met de specialisten van Ooms Financieel Adviseurs en Eurohypotheken Rijnmond. Deze adviseurs kunnen je mogelijkheden op korte termijn in een (digitale) afspraak op een rijtje zetten.

Ooms Financieel Adviseurs:
010-2730102 of mail naar schiedam@ooms.com

Eurohypotheken Rijnmond:
010-2344177 of mail naar info@eurohypotheken.com

 
 
Met vriendelijke groet,


 
Deel Deel
Deel Deel
Mail Mail
Copyright © 2022 De Kade - Maassluis, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list .
.
.
..
.
.
.

Email Marketing Powered by Mailchimp