Copy
Sloop bedrijfshallen

Jullie hebben het misschien al gezien of gehoord. De sloop van de bedrijfshallen op het terrein van De Kade Maassluis is begonnen. Het einde van een bewogen industrieel tijdperk, het begin van een prachtige nieuwe woonwijk.
Het sloopbedrijf zal de komende weken alle bovengrondse opstallen volledig slopen. Alleen het kantoorgebouw blijft voorlopig nog staan. Wij hebben de omwonenden geïnformeerd over de werkzaamheden en de mogelijke overlast die dit geeft.
Het sloopbedrijf zal haar uiterste best doen om tijdens de sloop zo min mogelijk overlast te veroorzaken, maar helemaal voorkomen kunnen zij dit helaas niet.
Prachtig panoramisch uitzicht op de dijk

Onderstaand filmpje is deze week gemaakt vanaf de dijk. Kunt u zich al voorstellen hoe u hier straks woont? Met het altijd wisselende uitzicht over de Nieuwe Waterweg!
Video De Kade
Start verkoop

In oktober zal de 1e fase van De Kade in verkoop gaan. 28 luxe panorama appartementen, 18 royale twee-onder-een kapwoningen, één vrijstaande villa, 28 geschakelde woningen aan de groene uitlopers van de dijk en 21 stoere stadswoningen aan de statige boomrijke handelskade.
Via de website en nieuwsbrief houden we u op de hoogte van de exacte start verkoopdatum en de inschrijvingsprocedure. De bouw zal naar verwachting vóór de zomer van 2020 starten. Oplevering van de 1e fase is gepland najaar 2021. Binnenkort meer informatie over de start verkoop.
 
Met vriendelijke groet,


 
Deel
Deel
Mail
Copyright © 2019 De Kade - Maassluis, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list .
.
.
..
.
.
.

Email Marketing Powered by Mailchimp