Copy
Een mijlpaal in rare tijden

Ondanks het coronavirus en alle maatregelen om het virus zo snel mogelijk in te dammen, ligt de voorbereiding van de bouw van de 1e fase van De Kade nog steeds op koers. Deze week bereikten wij een nieuwe mijlpaal. De eerste leveringen hebben plaatsgevonden bij PLOUM in Rotterdam.
Leveringen bij notaris gestart

Deze leveringen gaan vanwege de voorzorgsmaatregelen rondom het coronavirus net even anders dan anders. De meeste kopers hebben gebruik gemaakt van een notariële volmacht, waardoor op afstand goedkeuring gegeven kan worden. De notariële volmacht zelf is binnen 10 minuten geregeld op kantoor, uiteraard met inachtneming van de 1,5 meter afstand en de overige richtlijnen van het RIVM.
De toelichting op de leveringsakte en het uiteindelijke akkoord vindt vervolgens later plaats via video bellen. Ook voor PLOUM notarissen een andere manier van werken. We zijn erg blij met deze flexibiliteit, zodat alles zoveel mogelijk volgens planning door kan lopen.
Planning bouwrijp maken
Na de levering van de gronden zal gestart worden met de sloop, het ophogen van het terrein, het aanleggen van het riool en de nutsvoorzieningen en het boren van de bodemlussen voor de warmtepomp. Dit zal plaatsvinden van medio april tot de zomer.
Na de zomer verwacht aannemersbedrijf Gebroeders Blokland B.V. te kunnen starten met de heiwerkzaamheden. Voor zover wij nu kunnen overzien hebben de maatregelen rondom het coronavirus gelukkig geen effect op de planning van de bouw.
Noordelijke Taanschuurkade

Onderdeel van fase 1 is ook de ontwikkeling van het oostelijke deel van de Noordelijke Taanschuurkade. In de vorige nieuwsbrief lieten we de impressie video al zien.
Op dit moment vindt de verdere uitwerking plaats, zodat de plannen kunnen worden besproken met de gemeente. In de volgende nieuwsbrief hierover meer.
Voor nu wensen wij iedereen fijne paasdagen.

Houd afstand en blijf gezond!
 
Met vriendelijke groet,


 
Deel
Deel
Mail
Copyright © 2020 De Kade - Maassluis, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list .
.
.
..
.
.
.

Email Marketing Powered by Mailchimp