Copy
Hoogste punt panoramagebouw Sluyse Diep
Het jaar 2022 wordt afgesloten met weer een mooie mijlpaal. Op Vrijdag 16 december werd het hoogste punt bereikt van Sluyse Diep. Bouwbedrijf Gebroeders Blokland Ontwikkeling en Bouw vierde dit moment op de bouwlocatie, samen met het bouwpersoneel, bouwpartners, architect en ontwikkelaar. De vlag kon in top! Een knappe prestatie van Gebroeders Blokland om in deze tijd toch het tempo er in te houden.
Lees meer over het hoogste punt van Sluyse Diep
Terugblik 2022
Zo aan het eind van het jaar is het altijd mooi om even terug te kijken. Er is weer hard gewerkt aan de ontwikkeling van de nieuwe woonwijk De Kade. De appartementen van Boonersluys zijn in de zomer opgeleverd, de bewoners van het Maasdeltagebouw hebben hun sleutel ontvangen en de bouw van de stadswoningen fase 2 (lus 3 en 4) is na de zomer van start gegaan.
Ook werd voor het eerst een burendag georganiseerd op De Kade. Fijn dat er vrijwilligers zijn opgestaan die dit willen organiseren. En super mooi om te zien dat er zoveel saamhorigheid is in de nieuwe wijk. We hadden het ons niet beter kunnen wensen!
Aangepast beeldkwaliteitsplan vastgesteld
Door goed naar elkaar te luisteren en open te staan voor nieuwe inbreng was het mogelijk in 2022 het nieuwe beeldkwaliteitsplan voor De Kade vast te stellen. Het aangepaste bestemmingsplan zal naar verwachting in januari 2023 worden gepubliceerd.

Voor bewoners en andere geïnteresseerden zal een informatiebijeenkomst georganiseerd worden over de wijzigingen. Zodra de datum bekend is hoort u het van ons.
Fijne feestdagen
Met een winterse vooruitblik op de toekomstige woontorens aan de Taanschuurkade sluiten wij het jaar af. Wij bedanken al onze partners voor de prettige samenwerking van afgelopen jaar, de kopers voor het vertrouwen en de woningzoekenden voor hun geduld.

Wij wensen iedereen hele fijne feestdagen en komen in 2023 graag bij u terug met meer woonnieuws.

 
 
Met vriendelijke groet,


 
Deel Deel
Deel Deel
Mail Mail
Copyright © 2022 De Kade - Maassluis, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list .
.
.
..
.
.
.

Email Marketing Powered by Mailchimp