Copy
Uitreiking eerste exemplaar van De Kade- De geschiedenis van een woonwijk
Op donderdag 27 mei nam burgemeester Haan van Maassluis bij ons op de locatie het eerste exemplaar in ontvangst van het themaboekje ‘De Kade – De geschiedenis van een woongebied’. Dit naslagwerk is door de Historische Vereniging Maassluis samengesteld voor de nieuwe bewoners van woonwijk De Kade. De schrijver van het themaboekje Johan de Waard, zelf geboren en getogen in één van de vroegere bedrijfswoningen op het terrein, heeft het themaboekje persoonlijk overhandigd.
Wij werkten graag mee aan dit initiatief. Oog voor de historie is goed voor de ziel van het nieuwbouwproject denken wij. Alle toekomstige bewoners krijgen een exemplaar toegestuurd.

Nieuwsgierig hoe de uitreiking verliep en wat er in het themaboekje te lezen is? Lees verder in het nieuwsbericht.
Eerste woningen vergevorderd
Na de presentatie en de overhandiging aan de burgemeester was er tijd voor een kort bezoek aan de bouwlocatie. De bouw van de eerste twee lussen met in totaal 68 grondgebonden woningen is al vergevorderd. De kappen zijn al op de huizen geplaatst en sommige woningen zijn al uit de steigers. Na de zomer zullen de eerste woningen worden opgeleverd.
Ook het eerste panoramagebouw is in aanbouw. De wanden van de parkeergarage en de eerste woonlaag zijn al klaar. Nu al is te zien hoe prachtig de toekomstige bewoners vanuit dit gebouw zullen uitkijken over het water.
62 stadswoningen fase 2
Eind juni / begin juli gaat de verkoop van de 62 stadswoningen in lus 3 en 4 van start. Binnenkort kunnen geïnteresseerden zich weer aanmelden voor een speeddate met de makelaars. In een 10 minuten gesprek lichten zij dan kort het plan toe en de verschillende woningtypes.
Er zit ook in deze fase weer veel variëteit in de woningtypes. Beukmaten van 6.00 of 5.40 meter, variërende hoogtes en diversiteit in de gevels, bieden voor elk wat wils. Oppervlaktes variëren van circa 135 m2 tot circa 185 m2. Prijsindicatie vanaf circa 415.000 euro. Elke woning heeft één of twee eigen parkeerplaatsen en een berging.

Binnenkort wordt de definitieve start verkoopdatum bekend gemaakt en kun je je aanmelden voor een speeddate met de makelaar. Hou de nieuwsbrief dus in de gaten.
 
Met vriendelijke groet,


 
Deel
Deel
Mail
Copyright © 2021 De Kade - Maassluis, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list .
.
.
..
.
.
.

Email Marketing Powered by Mailchimp