Copy
Eerste burendag op De Kade
Afgelopen weekend was het Nationale Burendag in Nederland en ook op De Kade werd dit gevierd. Voor het eerst! Een aantal vrijwilligers had de koppen bij elkaar gestoken om dit te organiseren. En het idee werd goed ontvangen, want de aanmeldingen stroomden binnen.
Bewoners van Sluyse Diep en Boonerhavenkade konden onder het genot van een hapje en een drankje kennismaken met elkaar. En ook de kinderen hadden het naar hun zin. Er waren springkussens voor groot én klein en natuurlijk wat te snoepen. Wat een plezier op De Kade!
Panorama-appartementen Zalmstael
Wilt u ook wonen in deze gezellige wijk, waar jong en ‘wat ouder’ elkaar regelmatig ontmoeten. In een luxueus appartement met een riant balkon aan de waterweg? Er zijn nog enkele appartementen en penthouses te koop in panoramagebouw Zalmstael.
Bijzonder ruime appartementen van circa 127 m2 tot circa 217 m2, met veel indelingsmogelijkheden. Prijzen van €645.000 tot €1.425.000. Met eigen parkeerplaats in de afgesloten parkeergarage onder het gebouw. Kijk snel welke appartementen nog beschikbaar zijn, of bel direct met de makelaar.

Bekijk de appartementen
Stadswoningen fase 3 (lus 5)
Liever een stoere, duurzame woning met heerlijk tuin en alle vrijheid voor de kinderen om te spelen? Binnenkort gaan de laatste stadswoningen in verkoop! Alle 25 woningen zijn 100% gasvrij, voorzien van een bodemwarmtepomp en vloerverwarming cq koeling. In de winter behaaglijk warm, in de zomer heerlijk koel én een lage energierekening.
 
Het woonoppervlak varieert van circa 135 m2 tot circa 183 m2. Prijsindicatie vanaf circa €485.000. Interesse? Kijk op onze website voor een overzicht van de verschillende types en meldt je alvast aan, zodat je straks als eerste op de hoogte bent van de start verkoop!

Bekijk de stadswoningen

 
 
Met vriendelijke groet,


 
Deel Deel
Deel Deel
Mail Mail
Copyright © 2022 De Kade - Maassluis, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list .
.
.
..
.
.
.

Email Marketing Powered by Mailchimp