Copy
Aanpassing Beeldkwaliteitsplan De Kade
Een woonwijk bouw je niet in een paar maanden. Tussen de vaststelling van de eerste plannen en de oplevering staat de wereld niet stil. Dat vraagt soms om aanpassingen van het bestaande Beeldkwaliteitsplan. Op 5 oktober 2021 wordt het aangepaste plan gepresenteerd tijdens een thema-avond aan de gemeenteraad van Maassluis.
Meer woningen op De Kade?
Een belangrijke aanpassing betreft de reactie op het verzoek vanuit de gemeente om extra woningen te bouwen. Daarmee zou De Kade tegemoet kunnen komen aan de enorme maatschappelijke behoefte aan meer woningen in de Randstad.

Wij hebben goed nagedacht over deze vraag en getracht alle belangen mee te wegen in onze reactie. In het nieuwe BKP laten we zien welke uitbreiding er naar onze mening mogelijk is en hoe we die zo goed mogelijk kunnen inpassen. De gemeenteraad zal zich hier later over uitspreken. De thema-avond is alleen informatief.
LEES VERDER OVER HET BEELDKWALITEITSPLAN
Start verkoop stadswoningen fase 2 op 8 oktober 2021
Heerlijke ruime woningen op een droomlocatie aan de Waterweg. Met een royale tuin en volop speelruimte voor de kinderen. Op loopafstand van de metro naar hartje Rotterdam of het strand én vlakbij de levendigheid van Maassluis. Op 8 oktober 2021 gaat fase 2 van De Kade in verkoop.

De 62 stoere stadswoningen kennen een grote variëteit in gevels en plattegronden. Het woonoppervlak varieert van circa 135m2 tot circa 183m2. Prijzen vanaf circa €421.000. Iedere woning heeft een berging in de tuin en twee privé parkeerplaatsen in de parkeerhof, op eigen terrein of in de privégarage.

Meer weten over de stadswoningen fase 2 en de verschillende types?
BEKIJK DE STADSWONINGEN
 
Met vriendelijke groet,


 
Deel
Deel
Mail
Copyright © 2021 De Kade - Maassluis, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list .
.
.
..
.
.
.

Email Marketing Powered by Mailchimp