Copy
Nieuwe mijlpaal De Kade: eerste paal Fase 1

Afgelopen week is de eerste paal geslagen voor de grondgebonden woningen van Fase 1. Een nieuwe mijlpaal voor De Kade. Normaal gesproken een feestelijk moment op de bouwplaats met alle toekomstige bewoners. Deze keer, vanwege corona helaas zonder toeschouwers. Gelukkig zijn de werkzaamheden vastgelegd door de projectleider van Gebroeders Blokland en de projectmanager van De Kade. Onderstaand een compilatie van de verschillende beelden van de eerste paal!
 
Taanschuurkade

Het ontwerp voor de hoogbouw aan de noordelijke Taanschuurkade begint ook steeds meer vorm te krijgen. Aan de Noordoost kant van de Taanschuurkade komen straks vijf stoere woontorens in pakhuis-achtige stijl. De hoogste toren zal zo’n 15 woonlagen hoog worden. Onderstaand het eerste schetsontwerp van Brein Architecten.
 

Er wordt hard gewerkt aan de verdere uitwerking en gepuzzeld aan de meest optimale indeling van de appartementen. Gezocht wordt naar een goede mix van kleine studio’s, middelgrote en grote appartementen en penthouses. De planning is dat de appartementen rond mei volgend jaar in verkoop zullen gaan. We houden u op de hoogte!
 
 
Met vriendelijke groet,


 
Deel
Deel
Mail
Copyright © 2020 De Kade - Maassluis, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list .
.
.
..
.
.
.

Email Marketing Powered by Mailchimp