Copy
Volop activiteit op De Kade

Het wordt een druk jaar op De Kade. Veel nieuwe woningen en appartementen zullen in verkoop gaan en er is volop bouwactiviteiten voor de realisatie van de eerste fase. Er wordt hard gewerkt door Gebroeders Blokland om de eerste woningen dit jaar op te leveren. Bijzonder om te zien hoe snel er ineens een woonwijk ontstaat.
Burenboekje De Kade
Vanwege de corona-maatregelen was er nog geen mogelijkheid om de eerste bewoners op locatie te verwelkomen en de start bouw feestelijk met elkaar te vieren.

De Kade bedacht samen met Gebroeders Blokland een leuk alternatief om nader kennis te maken met elkaar; het burenboekje. Een prachtig naslagwerk waarin de bewoners zich aan elkaar voorstellen en tips delen voor de beste plekjes in Maassluis en omgeving. Ontzettend leuk en hartverwarmend om te lezen hoe iedereen zich verheugt op de verhuizing naar de Kade!

 
BEKIJK DE TIPS EN HET WELKOMSWOORD
Nieuwe appartementen in verkoop

De ontwikkeling van de vijf woontorens aan de Taanschuurkade ligt op schema. BreinArchitecten heeft zich laten inspireren door 19e en 20e eeuws industriële pakhuizen en dit beeld vertaalt in een prachtig gebouw dat straks de entree vormt van de nieuwe woonwijk.
De woontorens zullen omstreeks mei in verkoop gaan. De 90 appartementen variëren van 3 kamer appartementen van ca 70 m2 tot luxe penthouses met zicht op de rivier.
75 huurwoningen Maasdelta

Deze maand is ook de bouw gestart van de huurwoningen van Maasdelta Groep. In december vorig jaar hebben Maasdelta Groep en Waal een overeenkomst getekend voor de realisatie van 75 huurwoningen aan de Taanschuurkade.
De woningen zijn ontworpen door Mulleners + Mulleners in de kenmerkende stoere pakhuisachtige architectuur.
LEES MEER OVER DE HUURWONINGEN
 
Met vriendelijke groet,


 
Deel
Deel
Mail
Copyright © 2021 De Kade - Maassluis, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list .
.
.
..
.
.
.

Email Marketing Powered by Mailchimp