Copy
Exclusief Verkoopevent panoramagebouw Zalmstael
Dinsdagavond 22 november vindt er een exclusief verkoopevent plaats in Hotel Maassluis, voor de laatste appartementen in panoramagebouw Zalmstael. Onder het genot van een lekker kopje koffie of thee met wat lekkers kunt u de nieuwe uitgewerkte plattegronden bekijken en al uw vragen stellen aan de makelaar en aannemer. En u kunt ‘virtueel’ binnenkijken in één van de top-appartementen met fenomenaal uitzicht over de waterweg!

Kom vrijblijvend langs!  
 
Waar: Hotel Maassluis - Govert van Wijnkade 48, 3144 EG Maassluis
Datum: 22 november 2022
Tijd: 19.00 – 21.00 uur

 
Nieuwe creatieve plattegronden ontwikkeld voor Zalmstael
Onze binnenhuisarchitecte heeft nieuwe indelingsvarianten uitgewerkt voor de extra grote appartementen. Zij heeft creatieve plattegronden ontwikkeld, die alle luxe en bijzondere woonwensen mogelijk maken. Zo bieden de appartementen twee riante slaapkamers, beide met eigen badkamer en ruime inloopkast. Daarnaast behoren een sauna en fitnessruimte tot de mogelijkheden. Of wat dacht u van een praktische bijkeuken waarin al uw huishoudelijke apparaten in een fraaie kastenwand weggewerkt kunnen worden.

Tijdens het verkoopevent heeft u ook een unieke mogelijkheid om ‘virtueel’ binnen te kijken in één van de appartementen. Door middel van een speciale Virtual Reality bril kunt u zelf het zicht over de Waterweg ervaren en kunt u lopend door de woonkamer beleven hoe ruim deze is.

Kom vrijblijvend langs op dit exclusieve verkoopevent op 22 november a.s. vanaf 19.00 uur in Hotel Maassluis. Stel al uw vragen aan de aannemer en makelaar en bespreek uw individuele indelingswensen.

 
Nog enkele top-appartementen beschikbaar
Luxueuze, heerlijk ruime appartementen met een fijn balkon op het zuiden of zuidwesten, gelegen op een prachtige locatie met een fenomenaal uitzicht over de waterweg. U woont er op loopafstand van de metro en het aangename, historische hart van Maassluis.

U heeft er een eigen parkeerplaats in de afgesloten garage onder het gebouw. En u geniet er van duurzaam wooncomfort met lage energiekosten dankzij een eigen bodemwarmtepomp en vloerverwarming/koeling.

Klinkt dit als uw woondroom? Er zijn nog enkele top-appartementen beschikbaar.

 
Zalmstael Panorama Grande
Luxe appartementen met een woonoppervlak van 115 m2 – 150 m2, prijzen vanaf € 645.000

 
Zalmstael Panorama Majestic
Extra grote appartementen met een woonoppervlak van 150 m2 - 190 m2, prijzen vanaf € 807.000

 
Zalmstael Panorama Panoramic

Penthouses met woonoppervlak van 155 m2 - 217 m2, prijzen vanaf € 1.025.000
De bouwwerkzaamheden gaan het eerste kwartaal van 2023 van start. Geplande oplevering eerste kwartaal 2025. Meer weten over de appartementen Zalmstael?
 
Bekijk Zalmstael
 
Met vriendelijke groet,


 
Deel Deel
Deel Deel
Mail Mail
Copyright © 2022 De Kade - Maassluis, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list .
.
.
..
.
.
.

Email Marketing Powered by Mailchimp