Copy
Vooraanmelding stadswoningen fase 2 gestart
Het ontwerp van de 62 stadswoningen van fase 2 van De Kade is klaar! De sfeer en architectuur is gelijk aan fase 1 en refereert aan de karakteristieke uitstraling van het oude Maassluis.
De woningen hebben royale tuinen en twee privé parkeerplaatsen in de parkeerhof of op eigen terrein. Door de ligging aan de groene woonlussen ontstaat een vriendelijk, veilig en intiem straatbeeld. Een omgeving die uitnodigt tot spelen en wandelen.
De stadswoningen kennen een grote variëteit in gevels, woonoppervlakte en plattegronden. Voor ieder wat wils! Het woonoppervlak varieert van circa 135 m2 tot circa 183 m2. Prijsindicatie vanaf circa €421.000 tot circa €625.000.
Vanwege drukte in de bouw en vanwege de aankomende bouwvak is de start verkoop verschoven tot na de zomervakanties. De officiële start is begin oktober, maar vanaf vandaag kun je je alvast aanmelden en aangeven welk type woning jouw voorkeur heeft. Kijk op onze website voor een overzicht van de verschillende types en meld je aan, zodat je straks als eerste op de hoogte bent van de start verkoop!
Klik op de afbeelding voor een grote versie.
Bekijk de woningen
 
Met vriendelijke groet,


 
Deel
Deel
Mail
Copyright © 2021 De Kade - Maassluis, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list .
.
.
..
.
.
.

Email Marketing Powered by Mailchimp