Copy
foto van boonersluys
Nieuwe oeverlijn De Kade krijgt vorm
Vanaf de dijk zijn de contouren van de indrukwekkende nieuwe oeverlijn van De Kade al goed zichtbaar. Het eerste panoramagebouw ‘Residence Boonersluys’ is ‘uit de steigers’ en wordt deze zomer opgeleverd. Het tweede gebouw Sluyse Diep is in aanbouw. En binnenkort gaat al weer het derde panoramagebouw in verkoop.
impressie Zalmstael
Zalmstael - binnenkort in verkoop!
Door zijn schitterende architectonische details is Zalmstael met recht een parel te noemen. Het gebouw bestaat uit 40 luxe appartementen met verschillende vormen en indelingen. Allen met een riant balkon of terras met betoverend uitzicht op de rivier. De verkoop van de appartementen start naar verwachting half april. Binnenkort meer nieuws over de verschillende woningtypes en de mogelijkheid tot aanmelding.
Opschortende voorwaarden fase 2 vervuld
Afgelopen week konden we de kopers van de Stadswoningen fase 2 verblijden met het nieuws dat alle opschortende voorwaarden zijn vervuld. Iedereen wordt binnenkort uitgenodigd door de notaris voor de juridische overdracht van de grond. De voorbereiding van de bouw is inmiddels gestart. Half april zal eerst begonnen worden met de sloop- en saneringswerkzaamheden en het gereedmaken van de bouwput.
Keuze speeltoestellen fase 1
Alle woningen in fase 1 zijn inmiddels opgeleverd en ook het woonrijp maken van de twee woonlussen is zo goed als afgerond. Onderdeel van het woonrijp maken is de inrichting van de twee speelplaatsen. De bewoners hebben hun stem uitgebracht op de diverse ontwerpen en aandachtspunten meegegeven voor de uiteindelijke inrichting.

LEES VERDER OVER DE SPEELPLAATSEN
 
Met vriendelijke groet,


 
Deel
Deel
Mail
Copyright © 2022 De Kade - Maassluis, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list .
.
.
..
.
.
.

Email Marketing Powered by Mailchimp