Copy
Woningen Fase 1 zijn populair

Het gaat goed met de verkoop van woningen uit Fase 1. Wie zich inschrijft voor een woning moet meestal eerst een heleboel zaken regelen voor het koopcontract getekend kan worden. Een flinke groep toekomstige bewoners van De Kade heeft die stappen doorlopen. Hen kunnen we alvast feliciteren!

We kijken uit naar het moment waarop er een handtekening onder 70% van de koopcontracten staat. Op dat moment kan de aannemer namelijk beginnen met de voorbereiding van de bouw.
Eerste ontwerpen noordelijke Handelskade

De architecten hebben de eerste schetsontwerpen voor de sociale huurwoningen aan de noordelijke Handelskade gepresenteerd. Of eigenlijk moeten we zeggen: de noordelijke Taanschuurkade, want dat is de naam die de straatnaamcommissie van Maassluis heeft voorgesteld.
Bekijk de eerste impressie van de Handelskade Noord.
De video opent in een browser.
Wij zijn erg enthousiast over de ontwerpen van deze functionele appartementen, beneden- en bovenwoningen aan de boomrijke kade met zijn stoere en elegante uitstraling.
Passende straatnamen

De gemeentelijke commissie is eruit en het college van B&W is het eens met het voorstel voor de straatnamen van De Kade. Wie hier straks huurt of koopt, gaat wonen aan de Taanschuurkade, Spoorstraat, Boonerhavenkade, Sluyse Diep, Zalmstael, Watertoren, Prikkengat of de Key en Kramer Kade.
Stoere namen die passen bij de wijk zoals wij die voor ons zien. Vrijwel alle straatnamen zijn gekoppeld aan de geschiedenis van het gebied. Wij hopen dat jullie, net als wij, enthousiast zijn over de straatnamen.
 
LEES MEER OVER DE STRAATNAMEN
 
Met vriendelijke groet,


 
Deel
Deel
Mail
Copyright © 2020 De Kade - Maassluis, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list .
.
.
..
.
.
.

Email Marketing Powered by Mailchimp