Copy
Start verkoop energieneutrale stadswoningen fase 3
De verkoop van de stoere stadswoningen van fase 3 gaat dinsdag 18 oktober a.s. van start! Zonnepanelen en bodemwarmte zorgen dat deze woningen energieneutraal zijn. Tijdens het start verkoop event maken we de v.o.n. prijzen bekend en presenteren we de plattegronden en diverse uitbouwmogelijkheden. Ook kun je je dan laten informeren over het energieconcept, vragen stellen over je hypotheek of alvast inspiratie opdoen voor de nieuwe keuken en badkamer.

Start verkoop event
Datum: 18 oktober 2022
Tijdstip: inloop van 17.00 tot 21.00 uur
Plaats: kantoor aan de Adriaan van Heelstraat 19 in Maassluis.
Let op: ingang via Deltaweg.

Tijdens het event ligt er een exemplaar van de verkoopbrochure met het inschrijfformulier voor je klaar, zodat je thuis alles nog eens rustig kunt nalezen. Je hoeft je dus niet ter plekke in te schrijven om voor een woning in aanmerking te komen. De inschrijftermijn voor de stadswoningen loopt van dinsdag 18 oktober tot zondag 6 november 24.00 uur.

Wil je graag een kijkje komen nemen op dinsdag 18 oktober en je vrijblijvend laten informeren over de stadswoningen? Meld je dan aan, zodat we rekening kunnen houden met je komst!

 
Aanmelden voor Start Verkoop
Duurzaam comfort en lage energierekening
De woningen in deze fase zijn uitgerust met een eigen bodemwarmtepomp èn zonnepanelen. Ze zijn standaard energieneutraal en hebben daardoor heel lage energiekosten. Energieneutraal betekent dat de woning met het klimaatsysteem net zoveel energie opwekt als verbruikt voor het hebben van een comfortabel leefklimaat. Je betaalt dus alleen nog voor het elektrisch verbruik van bijvoorbeeld je huishoudelijke apparaten, zoals oven, koelkast en wasmachine en eventueel je elektrische laadpaal. Wel zo prettig!

Bekijk hoe een bodemwarmtepomp werkt

Bekijk de stadswoningen
Meer hypotheekruimte bij energieneutrale woning
Naast de lage energierekening biedt de energieneutrale woning nòg een voordeel: je kunt €15.000 meer lenen! Laat je nu alvast informeren door een financieel adviseur over deze extra hypotheekruimte voor energieneutrale woningen.

Heb je nog geen financieel adviseur? Wij laten je graag vrijblijvend kennis maken met de specialisten van Ooms Financieel Adviseurs en Eurohypotheken Rijnmond. Deze adviseurs kunnen je mogelijkheden op korte termijn in een (digitale) afspraak op een rijtje zetten.

Ooms Financieel Adviseurs:
010-2730102 of mail naar schiedam@ooms.com

Eurohypotheken Rijnmond:
010-2344177 of mail naar info@eurohypotheken.com
 
 
Met vriendelijke groet,


 
Deel Deel
Deel Deel
Mail Mail
Copyright © 2022 De Kade - Maassluis, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list .
.
.
..
.
.
.

Email Marketing Powered by Mailchimp