Copy
Het jaar is weer voorbij gevlogen
Het afgelopen jaar is er weer hard gewerkt aan de ontwikkeling van de nieuwe woonwijk De Kade. Met als grootste mijlpaal natuurlijk de oplevering van de eerste woningen aan de Boonerhavenkade, Sluyse Diep en de Taanschuurkade. Voor het eerst vieren deze bewoners Kerst op De Kade, heerlijk genietend van hun nieuwe huis!
Ook Residence Boonersluys krijgt steeds meer vorm. Vanaf de waterweg zijn de vier unieke bogen van het panoramagebouw nu goed zichtbaar. De basis van de nieuwe markante oeverlijn van Maassluis is gelegd.
Mooie vooruitzichten
Het komend jaar zal Team de Kade zich weer met veel passie en plezier inzetten voor onze nieuwe woonwijk. De stadswoningen van fase 2 zijn inmiddels allemaal verkocht en de verwachting is dat in april gestart wordt met slopen, saneren en bouwrijp maken.

En ook in 2022 hopen we weer woningzoekenden blij te kunnen maken. In ieder geval met het schitterende panoramagebouw Zalmstael, het 3e panoramagebouw aan de waterweg, met hele bijzondere vormgeving. In januari hoort u van ons wanneer de voorinschrijving start!
Met alvast een winterse vooruitblik op dit prachtige gebouw Zalmstael sluiten wij het jaar af. Wij bedanken al onze partners voor de prettige samenwerking van afgelopen jaar, de kopers voor het vertrouwen en de woningzoekenden voor hun geduld.

Wij wensen iedereen ondanks de beperkingen hele fijne feestdagen en komen in 2022 graag bij u terug met meer woonnieuws.

Team de Kade

 
 
Met vriendelijke groet,


 
Deel
Deel
Mail
Copyright © 2021 De Kade - Maassluis, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list .
.
.
..
.
.
.

Email Marketing Powered by Mailchimp