Copy
Bouw stadswoningen fase 2 feestelijk van start
Deze week zijn de heiwerkzaamheden gestart van de 62 duurzame stadswoningen van fase 2. Een mooie mijlpaal en reden voor een feestje! Onder toeziend oog van de toekomstige bewoners van fase 2 werd de officiële handeling uitgevoerd door wethouder Sjoerd Kuiper, enthousiast bijgestaan door ontwikkelaar Appelbloesem, aannemer Gebroeders Blokland en één van de toekomstige bewoners. Na de officiële handeling was er alle gelegenheid om in een gezellige, ongedwongen sfeer nader met elkaar kennis te maken.
Lees meer over de Start Bouw
Duurzaam comfort en lage energierekening
Dinsdag 18 oktober a.s. gaat fase 3 van De Kade Maassluis in de verkoop: de laatste 25 stoere, duurzame stadswoningen met heerlijke tuinen. Er is in deze fase extra geïnvesteerd in energiebesparende maatregelen, waardoor de woningen energieneutraal zijn. Geen energieverbruik voor verwarming, ventilatie, koeling en tapwater, omdat die energie wordt opgewekt door de zonnepanelen. Hoe?
Door te kiezen voor slimme, duurzame ontwerpen en door gebruik te maken van bewezen technologie die zichzelf terugverdient.
Naast energieneutraal zijn de woningen ook nu weer prachtig vormgegeven. Stoer, robuust en uitgevoerd met rijke details. De architectuur verwijst naar de karakteristieke uitstraling van het oude Maassluis.
De stadswoningen kennen een grote variëteit aan gevels en plattegronden. Het woonoppervlak varieert van circa 135m2 tot circa 183m2.
Prijzen vanaf circa €485.000. Iedere woning heeft een berging in de tuin en een privé parkeerplaats in de parkeerhof, op eigen terrein of in de eigen garage. Daardoor is er de mogelijkheid voor een eigen laadpaal.
Aanmelden start verkoop event
Tijdens het start verkoop event op 18 oktober 2022 van 17.00 tot 21.00 uur maken we de v.o.n. prijzen bekend en presenteren we de plattegronden en diverse uitbouwmogelijkheden. Ook kun je je dan laten informeren over het energieconcept, vragen stellen over je hypotheek of alvast inspiratie opdoen voor de nieuwe keuken en badkamer.
Waar: kantoor aan de Adriaan van Heelstraat 19 in Maassluis

Datum: 18 oktober 2022

Tijd: van 17.00 tot 21.00 uur
(Let op ingang via Deltaweg)
Er ligt een exemplaar van de verkoopbrochure met het inschrijfformulier voor je klaar, zodat je thuis alles nog eens rustig kunt nalezen. Je hoeft je dus niet ter plekke in te schrijven om voor een woning in aanmerking te komen. De inschrijftermijn voor de stadswoningen loopt van dinsdag 18 oktober tot zondag 6 november 24.00 uur.

Wil je graag een kijkje komen nemen op dinsdag 18 oktober en je vrijblijvend laten informeren over de stadswoningen? Meld je dan aan, zodat we rekening kunnen houden met je komst!


Aanmelden voor Start Verkoop
 
Met vriendelijke groet,


 
Deel Deel
Deel Deel
Mail Mail
Copyright © 2022 De Kade - Maassluis, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list .
.
.
..
.
.
.

Email Marketing Powered by Mailchimp