Copy
View this email in your browser
CHI NEI TSANG I UPGRADE
 
Graag nodig ik jullie uit om je te verdiepen in
CNT I - Orgaanmassage en te certificeren tot Practitioner. 

Al vorig jaar, na de komst van mijn mentor Karin Sorvik, werd het voor mij nog meer voelbaar dat de bron van CNT zo diep en authentiek is dat ik me verantwoordelijk voel voor een zo zuiver mogelijke overdracht. Het gaf mij het inzicht dat ik mijn studenten meer mag uitnodigen zich te certificeren tot CNT Practitioner volgens het Universal Healing Tao systeem van Master Chia. De meeste van jullie zijn reeds gevestigde professionals met een eigen praktijk in lichaamswerk. Integratie met Shiatsu of Tuina of andere toepassing ligt voor de hand. Er onstaat een blend van lichaamswerktechnieken. Heel mooi. Tegelijkertijd verdiept certificering je unieke verbinding met de intelligentie van Chi Nei Tsang. Dan kun je ook waarachtig uitdragen dat je Chi Nei Tsang aanbiedt bijvoorbeeld op je website. Om zodanig te (h)erkennen dat CNT een volwaardige tak van lichaamswerk vormt. Daarmee blijft de overdracht geconserveerd voor de toekomst.

Sinds afgelopen zomer voel ik mij extra gemotiveerd door de beslissing van Master Chia om het aantal te vervaardigen behandelverslagen voor professionele lichaamswerkers (vooralsnog Shiatsu en Tuina) terug te brengen van 100 naar 25. Studenten zonder deze achtergrond gaan terug van 100 naar 70 verslagen. Ook heeft hij het curriculum vernieuwd met Life Pulse technieken: het stimuleren van de bloedcirculatie door het lichaam en specifiek de organen. 

Ik organiseer dan ook vanaf februari 2021 een tweedaagse Upgrade om je CNT-kennis uit te breiden, verdiepen en op te frissen. Certificeren is een keuze, niet verplicht, maar studenten die voor het certificeringsstraject gaan, hebben voorrang bij inschrijving. 
  • Data: 6 februari en 17 april 2021
  • Locatie: Vught of omgeving
  • Lestijden: 10.00 – 17.00u
  • Kosten: € 285,- inclusief lesmap, online lespakket, massagebal en 1x Zoom live meeting
  • Instapvoorwaarde: CNT I minimaal 8 dagen: Basis en Vervolg of 5 weekenden (tot 2017)
Meer informatie en inschrijving via CNT Upgrade 
Alvorens je je inschrijft, stuur mij graag een email met overzicht van studie-uren:
  1. Chi Nei Tsang cursussen bij mij of andere Teacher
  2. Healing Tao, Do-In, Yoga, T'ai-Chi of andere Oosterse bewegingsvorm
  3. Uren Westers Medische Basis ofwel Anatomie/Fysiologie (enige basiskennis is voldoende, een afgeronde jaaropleiding is niet nodig)
  4. Eventueel vermelding afronding beroepsopleiding Shiatsu of Tuina (voor vervaardiging van 25 verslagen, anders 70 verslagen).
Kennis van Helende Geluiden, Innerlijke Glimlach, warming-up's Healing Tao en basis IJzeren Hemd zijn bekend als je bij mij CNT training volgde.

Ik voel mij enorm ge
ïnspireerd en heb er zin in! 
Warme groet, Maartje

 
https://www.facebook.com/Maartje-Huibers-Shiatsu-Chi-Nei-Tsang-656262817816711/?ref=settings
www.shiatsu-online.nl

Wil je in de toekomst geen nieuwsbrieven ontvangen over CNT of andere activiteiten van Maartje Huibers? Schrijf je dan uit via de link: schrijf mij uit.

 


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Shiatsu-online · Reutsedijk 6 · Vught, Noord Brabant 5264 PC · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp