Copy
View this email in your browser
Beste Chi Nei Tsang beoefenaar,

Nog een laatste reminder voor de opkomende scholingen van Karin Sorvik. Er zijn nog wat plekjes vrij. Graag wil ik met jullie delen hoe ik Karin heb leren kennen en waarom zij zo inspirerend is om mee te werken. Ik leerde Karin kennen in mijn tijd als student/assistent/teacher bij de opleiding 4 Dimensioneel Lichaamswerk van Dirk Oellibrandt. De overdracht van CNT verliep in het begin nog via haar inmiddels zieke partner Ron Diana, een van de eerste pupillen van Master Chia toen hij in de USA kwam en daarmee een van de oudste Senior instructeurs binnen de Healing Tao. Toen hij afscheid nam van dit aardse leven, bleek Karin een kanaal voor zijn licht/frequentie/touch te zijn. Het was heel bijzonder dit in lessen te voelen. Zijn aanwezigheid is nog altijd voelbaar, zo ook de hele lijn van CNT meesters. Het is heel intens om Karin te ervaren, vanuit haar eigen embodying van de CNT intelligentie. Zij heeft een uniek vermogen deze kennis in een grotere kosmische constellatie te plaatsen .Grijp je kans en wees alsnog welkom! 
CHI NEI TSANG I VERDIEPING
met Karin Sorvik

Tijdens deze tweedaagse reist Karin dieper in de intelligentie van Chi Nei Tsang en werkt met de alchemie van het wiel van de vijf elementen. Zij tekent de kosmologie van de vijf cycli, de Pakua, I Ching uit op de buik en brengt deze kennis vervolgens tot leven door praktisch, hands on, therapeutisch werk in de buik. De behandeling bestaat uit 3 rondes waarbij de telkens dieper worden behandeld, de prioriteit zich ontvouwt en oplost in het wiel van de vijf elementen kan draaien en zichzelf kan harmoniëren. We integreren in deze 3 rondes de drie lichamen: fysiek, emotioneel, energetisch. 
 
Data: 30-31 augustus 2019
Instapvoorwaarde: min 3 dagen CNT I
Meer informatie en opgave: CNT I Verdieping met Karin Sorvik
CHI NEI TSANG II, WINDEN JAGEN, VERDIEPING
met Karin Sorvik

Chi Nei Tsang II Deepening is riding de pulse on the navel as we open the wind gates, the 12 winds of change. Connecting with the eight spirit helpers, the trigrams of the I Ching. Understanding the quality of the eight directions as we balance them to the center the hub of the wheel. Back to source, back to oneness with the Dao. 

As a warming up we taste from Buddha Palm, a Chi Kung form, It activates the comic energy. It’s a powerfool tool to direct energy and ground your client and deepen your touch.

There will be a presentation, demonstration and exchange to practice time.

Data: 1 september augustus 2019
Instapvoorwaarde: minimaal 3 dagen CNT II, Winden Jagen
Meer informatie en opgave: CNT II Verdieping met Karin Sorvik

Wil je in de toekomst geen nieuwsbrieven ontvangen over CNT of andere activiteiten van Maartje Huibers? Schrijf je dan uit via de link: schrijf mij uit.

 


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Shiatsu-online · Reutsedijk 6 · Vught, Noord Brabant 5264 PC · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp