Copy
SACRED SPINE YOGA THERAPY
KURSER I TERAPEUTISK YOGA & QIGONG
Kära Ni. Hari Om Namaste.

Hoppas ni alla varit friska, starka och tillfreds denna sommar. Själv har jag tagit tillvara på naturen runtomkring oss, besökt både riktig gammelskog, insjöarnas friska vatten och träffat mäktiga havsörnar i vår skärgård med kajak. Det är verkligen mitt sätt att finna frid i hjärtat. Kan känna hur det blir större och friare, fylls av naturens sällsamma budskap om enkelhet och närvaro.
Om den eviga cykeln av liv vi alla tillhör. 

Hösten nalkas med rutiner, krispig klar luft, gyllenlöv och naturens långsamma återgång till dvala. En tid för att börja samla all sommarens energi, som växterna gör. Samla den i våra rötter och låta den nära oss. Då står vi stadigt grundade när vädret växlar, när regn och kyla och vardagens krav sveper över oss.
Höstens yoga & qigong kommer inspireras allt detta. Samt av Er!

MÅNDAGAR kl. 17.00-18:30

Gula Villan 31/8 till 7/12, uppehåll v.44, totalt 14 tillfällen 

Klasserna innehåller övningar som kan hjälpa vid för rygg- och nackbesvär, stress, oro och nedstämdhet, huvudvärk, sömnbesvär m.m. 

ANGÅENDE COVID-19 håller vi oss uppdaterade ang. Folkhälsomyndighetens rekommendationer. Gula Villan är en stor lokal och antalet deltagare kommer begränsas så att säkerhetsavstånden kan hållas.

Ta gärna med egen yogamatta, filt och kudde.
Jag har mattor och filt att låna om du inte har,
maila mig innan i så fall!


Pris 2400 kr, Swish 123 52 94 756 / BG: 5272–3996
Delbetalning 1200 kr x 2 går bra. Betalning innan kursstart.

Finns några platser kvar!

ANMÄLAN TILL JÄRNA KURSEN
Classes in Stockholm

I have classes every week at Urban OM, Wallingatan 22, Stockholm.
Close to Hötorget and T-centralen.

All classes in english. Welcome at the center or join online. Follow link down below for more information on how to register. Please contact Urban OM staff for any questions on that.

THURSDAY kl. 08.45-09:45 SLOW FLOW 
THURSDAY kl. 10:15-11:15 RELAX

 
INFO & BOOKING
Ny filmad klass:
ett exempel på hur en klass kan kännas


Jag vill bidra till att ni kan öva hemma. Därför spelar jag in både meditationer, andningsövningar, terapeutisk yoga & qigong till er.

Här är en klass från i somras med syfte att göra dig bekväm och trygg i kropp och sinne. Terapeutisk yoga för rygghälsa i liggande och fyrfota som integrerar och väcker den djupa front linjen (din core). Stående qigongövningar som stärker och friar upp hela ryggen. Avslutas med en release-övning för psoasmuskeln samt trygghetsgivande ljudande avslappningsmeditation. Ett exempel på hur kurserna i Järna och Stockholm kan te sig.  
Kolla gärna in övningsbanken,
där finns alla inspelningar samlade!

Dela gärna med nära & kära,
hela familjen eller kollegorna 
kanske vill yoga en stund?

 
ÖVNINGSBANK
Privat yogaterapi

Yoga, andning, avslappning, qigong, yogans filosofi, fysioterapi... allt detta kan blandas samman för att skapa ett personligt program för just dig. Du kommer med en frågeställning, en längtan, en intention, tillsammans undersöker vi och samskapar hur du kan ta hand om dig på ett inspirerat och meningsfullt sätt.

LEDIGA TIDER FINNS
Järna på Gula Villan (främst fredagar)
Stockholm på Urban OM (främst torsdagar)
INFO & BOKNING JÄRNA
KONTAKT VID BOKNING STOCKHOLM
Ny film: Nadi Shodana för inre balans

Nadi shodhana (växelvis sidoandning) är en traditionell yogisk andningsövning med syfte att skapa balans i kroppen och sinnet. Övningen kan ge dig mer fokus om du är splittrad, ett energilyft om du är trött och lugna dig om du är orolig. Här går vi igenom några olika sätt att öva på, testa vilket som känns bäst för dig!

Hari OM Tat Sat / Petra
Facebook
Link
Website
Copyright © 2020 Sacred Spine Yoga Therapy, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp