Copy
SACRED SPINE YOGA THERAPY
OM, NAMASTÉ, HAOLA!
hoppas ni och era kära är friska och starka! Må Vi alla finna kraft och tillförsikt i denna utmanade period.

ONLINEKLASSERNA SPELAS IN
- Delta live eller när du kan


MAILA OM NI VILL HA TILLGÅNG TILL SPELLISTAN FÖR VÅRENS ALLA KLASSER 
Jag har gjort en spellista där alla inspelningarna ligger, ni kan alltså därifrån få tillgång till tidigare klasser, så småningom till hela kursen.  

EMAIL: info@sacredspine.se
TESTA VÅREN SEKVENS: YI JIN JING! 
 
Den uppbyggande sekvens som vårens kurs går igenom. Shaolinmunkarna använder denna för att förbereda kroppen inför mer krävande kampsport. Övningarna tar ryggen, höfterna och axlarna genom alla deras rörelser på ett intelligent och följsamt sätt.

Som alltid med qigongen upplever jag känslan att rörelserna redan fanns där vilandes i min kropp, sån glädje att få släppa dem fria! Genom att bygga motståndskraft och inre kraft, cirkulera och frigöra vår qi har vi större kapacitet att stå stadiga i den snabbt föränderliga period vi alla lever i just nu.

Trä-elementet symboliserar och påminner oss om vikten att förankra oss i kroppen som en del av vårens uppvaknande livskraftiga natur för att finna balans.

Vi gör även andra leduppvärmningar, självmassage, andningsövningar, meditationer och kortare Qigongövningar som relaterar till bla Våren, immunförsvaret samt övergången till Sommar, Hjärtats Qi och Eldelementet. 
TILL ER SOM DROPPAR IN ONLINE

Först och främst, Tack för att ni väljer att delta, av allt annat som ni skulle kunna göra online och i livet! Att det vi gör känns värdefullt och givande för er gör det meningsfullt för mig. Tack för det! 

Kom gärna ihåg att även om klasserna delas fritt via etern så uppskattar jag om ni bidrar för de klasser ni tar. När ni väl betalat en gång så är den er att öva med hur mycket ni vill! Vill ni betala flera klasser på en gång så går det såklart utmärkt.Om du har det tufft ekonomisk just nu får du delta ändå, skriv gärna till mig om så är fallet. 


Pris/onlineklass: 80 kr, Swish 123 52 94 756 / BG: 5272–3996

WORKSHOP I TERAPEUTISK YOGA
Närvaro 30/5

 

Sista tillfället av de fyra; Närvaro, kommer dedikeras till meditationsövningar i rörelse & stillhet, böner och inre attityder. Förvänta dig mjukhet och avslappning.

I yogisk tanke är själva närvaron inom dig – ditt medvetande, ditt sanna jag. Kroppen, din personlighet, alla tankar och känslor, kommer och går, men din närvaro består. För dig som känt dig splittrad och som längtar att närvara mer helhjärtat i livets vardagliga ögonblick.


Lördag 30/5
kl. 09:00-11:30, 400 kr/tillfälle
Max antal deltagare: 10 (få platser kvar!)
Järna Dans & Yoga intill Apoteket, Storgatan 11, Järna

INFO & BOKNING
GRATEFUL HEART RETREAT 

En yogisk helg dedikerad till Tacksamhet | 7-9/8 2020 | Vårdinge by

Ett hjärta fyllt av tacksamhet är essentiellt för vårt välmående och hälsa. Genom att aktivt välja, att öva oss i att känna tacksamhet för det som är oss givet, hjälper oss att flöda med livet på ett meningsfullt sätt. 

Vi planerar att köra, ev. med begränsat antal deltagare.
INTRESSEANMÄL dig gärna!

 
Tacksamhetscirkel /  Självmedkänslomeditationer  / Inkännande yogaklasser / Sång & Mantra / Dans / Natur / Bad / Bastu / Vila
INFO & BOKNING
YOGA & FASCIA 

En heldag dedikerad till fördjupning i fascia och rörelseterapi
5/6 2020 | Göteborg
 
Varmt välkommen till en heldag ägnad åt yogarelaterad funktionell anatomi, då vi fördjupar oss i fascian (bindväven), både teoretiskt och praktiskt. Detta är en dag för dig som brinner för yoga och rörelse som medicin samt vill få kunskap kring hur vi medvetet kan ta hand om och träna vår fascia.
INFO & BOKNING
NYTT NÖRDIGT INSTAGRAM KONTO: FASCIA FUN FACTS
Facebook
Twitter
Link
Website
Copyright © 2020 Sacred Spine Yoga Therapy, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp