Copy
View this email in your browser

WAT DOE JE ALS JE PROJECTEN STIL KOMEN TE LIGGEN? 


In deze tijd zetten wij ook noodgedwongen pas op de plaats. Maar het is ook een tijd om te kijken naar wat nog wél kan. 
Wij hebben onze werkprocessen onder de loep genomen en onze dienstverlening verder uitgebreid. Ook mogen wij onze tanden zetten in een aantal mooie nieuwe opdrachten.
Binnenkort gaan wij aan de slag met het werven en opleiden van duurzaamheids- en energiecoaches. Ook richten we een rust- en logeerwoning in voor een renovatieproject. En tot slot staan we onze klanten bij met adviesdiensten rondom het thema mens en wonen. In deze update lees je er meer over.  

Wij blijven in beweging en staan in de startblokken om het voor onze klanten te gaan fiks-en! 


Hartelijke groet, 

Rachida Achhoud en René Toemen

OOK NU: WIJ STAAN VOOR U KLAAR!

Aandacht voor de bewoners is waar het in onze onderhoudsprojecten om draait. Het voelt daarom zo gek dat juist die persoonlijke aandacht nu even niet kan. Met #coronahulp-kaartjes hebben wij bewoners laten weten dat we er juist nu voor ze zijn als ze hulp nodig hebben. En wat dit jaar extra werd gewaardeerd: met Pasen (op gepaste afstand) een leuk en lekker presentje afgeven bij de bewoners in onze projecten. Wij zetten graag een stapje extra.  
Wil je ook uitblinken in bewonersbegeleiding?

OPLEIDEN ENERGIE- EN DUURZAAMHEIDSCOACHES

Net als de meeste woningcorporaties investeert JOOST fors in het energiezuinig maken van de woningen. Maar hoe zorg je ervoor dat huurders ook daadwerkelijk energiezuiniger gaan leven? Met die vraag klopte JOOST bij Fiks aan. Wij gaan aan de slag met het werven en opleiden van duurzaamheids- en energiecoaches. Zo zorgen we ervoor dat deze vrijwilligers in gesprek kunnen gaan met andere bewoners. Met onze trainingen zetten wij mensen in beweging. Geen poespas, maar praktische trainingen met slimme tips. Het resultaat? Een lagere energierekening en tevreden bewoners.  
Dit is een van de stappen die JOOST zet op het gebied van duurzaamheid. Daar gaat ons groene hart ook sneller van kloppen, dus wij werken graag met ze mee aan deze mooie ambitie. Zodra de situatie rondom het coronavirus het toelaat, gaan wij van start.  
Ook een praktische training zonder poespas?

UDEN AAN DE BAK MET AFVAL SCHEIDEN

Als we afvalstromen zo goed mogelijk gescheiden verwerken gaan er zo min mogelijk waardevolle grondstoffen verloren. Zo kan de afvalstoffenheffing laag blijven en dragen we bij aan een duurzame samenleving. Komend jaar gaat de gemeente Uden aan de slag met een nieuwe inzamelmethode bij hoogbouw. Samen met de duurzaamheidsspecialisten van adviesbureau Avalon gaat Fiks aan de slag met dit project. Als afvalcoach zetten wij ons in om bewoners zo goed mogelijk te informeren en begeleiden bij deze verandering. Het is een kwestie van maatwerk. Aan de hand van een klantreis bepalen we de juiste aanpak om de bewoners te faciliteren bij deze verandering. De gemeente Uden, Avalon en Fiks gaan samen aan de bak.  
Ook samen met Fiks aan de bak?

TOTAALPAKKET RUST- EN MODELWONING

Ons motto is: een huis is een thuis. Ook bij een model- en rustwoningen is dat ‘thuisgevoel’ essentieel. Wij weten precies wat een tijdelijke woning nodig heeft om dat goede gevoel voor elkaar te krijgen en bieden een totaalpakket om onze opdrachtgevers te ontzorgen. Voor woningcorporatie JOOST richten we een leegstaande woning in die tijdens een renovatieproject wordt gebruikt als rust- en douchewoning. Ook wordt hier spreekuur gehouden en kunnen bewoners een blik werpen op de keuzemogelijkheden voor de verbouwing. Wij zorgen dat de woning in orde komt: een sfeervol kleurtje op de muren, het plaatsen van de meubels en de puntjes op de i met de accessoires. Alles afgestemd op de bewoners die er gebruik van maken. Laat dat maar aan Fiks over.
Hoe fiksen wij een rust- en modelwoning?

LATEN WE BEGINNEN MET FIKS-EN

Bewonersbegeleiding, inrichting, advies en coaching
Fiks is uw partner in alle projecten die mensen en wonen raken. Het begeleiden van bewoners tijdens een onderhoudsproject, een actie voor het verbeteren van de leefbaarheid of een training op het gebied van energie en duurzaamheid… met onze ervaren fiks-ers verloopt ieder project vlot en soepel. Fiks doet het gewoon! 

Wat kunnen wij voor u betekenen?
Twitter
LinkedIn
Website
Copyright © 2020 Fiks B.V., All rights reserved.


Email Marketing Powered by Mailchimp


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Fiks B.V. · Hurksestraat 19 · Eindhoven, NB 5652 AH · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp