Copy
View this email in your browser

EEN HUIS IS EEN THUIS, DAT IS ONS MOTTO
 

Wij waren nog nooit zoveel thuis als in de afgelopen maanden en hebben ervaren hoe fijn het is als je huis een écht rustpunt is. Dat is precies wat wij de bewoners gunnen waar wij ons elke dag voor inzetten. 
In de afgelopen twee jaar zijn wij uitgegroeid tot een club van zeven Fiks-ers. Ook de dienstverlening breidde verder uit. In deze nieuwsbrief lees je er meer over.
Een van onze opdrachtgevers is Gebroeders van der Plas. Hans van der Plas vertelt hoe wij hen ondersteunen op het gebied van communicatie. Verder krijg je een inkijkje in het werk van een energiecoach. En tot slot lees je hoe wij als team goed op elkaar en op de markt ingespeeld blijven. 

Namens alle Fiks-ers wensen wij je een fijne zomer! Of het nou thuis, op de camping in Nederland of een huisje in het buitenland is: leun lekker achterover en geniet van de tijd met elkaar. 

Hartelijke groet, 

Rachida Achhoud en René Toemen

KLAAR VOOR DE TOEKOMST

Onderhoudsbedrijf Gebroeders van der Plas klopte bij Fiks aan: kunnen jullie ons helpen met communicatiemiddelen die passen bij wie wij zijn en waar we voor staan? “Onze focus ligt op de techniek. Maar er is meer nodig voor een goed eindresultaat. Samen met Fiks hebben we stappen gezet om dit hele traject goed neer te zetten. Van een plan van aanpak voor een aanbesteding, een presentatie over onze aanpak tot tools om te communiceren met bewoners. Alles met de uitstraling die bij ons past”, aldus Hans van der Plas. “Zeggen wat we doen en doen wat we zeggen”. Met dit motto in het achterhoofd hebben we middelen ontwikkeld waarmee Gebroeders Van der Plas ook op dit vlak klaar is voor de toekomst.
Meer over onze diensten?

ENERGIECOACHES IN DE STARTBLOKKEN                            

Een energiecoach maakt andere huurders wegwijs in het thema energiezuinig wonen. Voor woningcorporatie Mooiland leidde Fiks een aantal coaches op die nu in de startblokken staan. Yvonne Muskens is een van hen. Zij maakt er een sport van om ieder jaar meer geld te besparen. “Ik leefde al zuinig en wist al waar ik op moest letten, maar sinds de cursus ben ik me er nog meer van bewust. Als energiecoach geef ik mensen advies rondom energiezuinig wonen en leer ze waar ze nog op kunnen winnen. De manier waarop je een advies geeft is erg belangrijk. Een groot deel van de cursus draait daarom niet om energie, maar om gesprekstechnieken. Aandachtig luisteren, de goede vragen stellen en je advies goed overbrengen.”
Lees het hele verhaal van Yvonne

BLIJVEN LEREN

Een van onze troeven is natuurlijk de Fiks-ers zelf. Wij zijn ondertussen met z’n zevenen. Goed opgeleide professionals die ingespeeld zijn op elkaar en op de uitdagingen die op ons af komen. Om te blijven leren organiseren wij bijna maandelijks een workshop. Zo hebben we in de afgelopen tijd met Roos Casemier een teamanalyse gedaan om onszelf en elkaar beter te leren kennen. Bert Kaiser van ‘thuis praatte ons bij over de ontwikkelingen bij woningcorporaties en specifiek het thema leefbaarheid. Met coach Frans Brinkman oefenden we onze gespreksvaardigheden. En binnenkort komt Emmylou Aben langs om in te zoomen op het omgaan met kwetsbare bewoners. Onze consulenten zijn hbo’ers met een diverse achtergrond die goed wegwijs zijn in de sociale hoek van de corporatiewereld.
Meer over ons team?

LATEN WE BEGINNEN MET FIKS-EN

Bewonersbegeleiding, inrichting, advies en coaching
Fiks is uw partner in alle projecten die mensen en wonen raken. Het begeleiden van bewoners tijdens een onderhoudsproject, een actie voor het verbeteren van de leefbaarheid of een training op het gebied van energie en duurzaamheid… met onze ervaren Fiks-ers verloopt ieder project vlot en soepel. Fiks doet het gewoon! 

Wat kunnen wij voor u betekenen?
Twitter
LinkedIn
Website
Copyright © 2020 Fiks B.V., All rights reserved.


Email Marketing Powered by Mailchimp


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Fiks B.V. · Hurksestraat 19 · Eindhoven, NB 5652 AH · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp