Copy
View this email in your browser

Nieuwsbrief Gezinsbond Sint-Pieters Leeuw

Beste Gezinsbondfamilie,


De examens zijn achter de rug, de schooldeuren zijn dicht tot september. Hoog tijd dus voor een ontspannende zomervakantie. 

Gezinsbond Sint-Pieters-Leeuw is ondertussen volop bezig met de voorbereiding van de activiteiten die we voor jou organiseren tijdens het najaar van 2019. Je vindt deze activiteiten terug in deze nieuwsbrief.


Om jou naar de toekomst toe nog efficiënter te kunnen helpen en om onze administratie te verbeteren, zullen de afdelingen “Zuun/Negenmanneke” en “Rink, Oudenaken, Sint-Laureins-Berchem” die reeds lang werkten onder één enkel bestuur, fusioneren tot 1 “afdeling Sint-Pieters-Leeuw”. Je zal hier als lid weinig van merken en je behoudt ook je huidig lidnummer. 


We gebruiken de grote vakantie ook om naast onze Facebookpagina  een eigen website te ontwikkelen. Ga zeker al eens een kijkje nemen! Je vindt hier meer informatie over onze werking, plaatselijke en nationale evenementen, acties en voordelen van de Gezinsbond.

 

Kies voor een babysit in je buurt. Onze coördinator Heidi helpt je verder: Reserveer via www.kinderoppasdienst.be. Voor meer info kan je contact nemen met onze coördinator (GSM 0479 35 45 44 of via hvierendeels1@telenet.be).
Poppentheater WORTEL vzw speelt “Mag ik meedoen?“

Tijdens de herfstvakantie op dinsdag 29 oktober 2019 om 14.30 uur
in Parochiecentrum Sint-Pieter (Balléstraat Rink)
Toegang: 3 €
doelpubliek: kinderen van 3 tot 7 jaar

info: Marie-Jeanne Meert (02/377.19.44) geen reservatie nodig.

Eend wil vrienden maken, en wat is er beter om een vriend te maken, dan bij een club te gaan. Eend probeert het eerst bij ‘De Leeuwen Club’. Hij verkleedt zich als een leeuw, met grote rode manen. De leeuw is onder de indruk, maar vraagt: “Kan jij ook brullen als een leeuw ?” Dat kan Eend niet, en Leeuw brult “AFGEWEZEN ! Jij bent niet naar wie we zoeken in de Leeuwen Club” Eend probeert het ook bij de olifanten- en bij de slangenclub. Hij wil gewoon ergens bij horen. Eend probeert er hetzelfde uit te zien en te doen, maar … dat lukt niet. Hij kan niet “iemand anders” zijn… Zou het Eend lukken om vrienden te maken ?
 

 Tweedehandsbeurs

op zaterdag 5 oktober 2019 van 14 tot 16 uur in Zonnig Leven  (Vanderstraetenstraat 198 Zuun)

Voor herfst- en winterkleding ( kinderen tot 10 jaar) baby-artikelen, speelgoed, sportgerief en fietsen Als je een koopje wil doen, kom dan zeker eens langs (ook toegang voor niet-leden van de Gezinsbond).  

Inschrijven  via e-mail gezinsbond.spl@telenet.be
 
33elessenreeks DE ZEEPAARDJESwatergewenning en zwemmen van 20/21 september 2019 tot 27/28 maart 2020.

Gezinsbond Sint-Pieters-Leeuw organiseert al voor de 33e keer een lessenreeks watergewenning en zwemmen en dit in samenwerking met Gezinssport Vlaanderen.
Doelgroep:  kleuters vanaf 3 jaar en kinderen tot 14 jaar. Het programma en de voorwaarden kunnen geraadpleegd worden op onze website.
Bijkomende info en verzoek om inschrijving via gezinsbond.spl@telenet.be.
 

Korting bij handelaars - bonnenboekje

Gebruik je lidkaart voor een automatische korting bij de
aangesloten handelaars. Je vindt alle adressen en evenementen op www.gezinsbond.be.
Kortingen in de buurt:
An & Oog Optiek (Vlezenbeek, Gemeenteplein 3)
Brantano (Shopping Pajot, Bergensesteenweg 65)
Colora (Brukom, Bergensesteenweg 732)

Je kan ook een bonnenboekje met extra-kortingbonnetjes aanvragen via gezinsbond.spl@telenet.be.

Facebook
Website
Copyright © 2019 Gezinsbond Sint-Pieters-Leeuw, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp