Logo

Act to Impact!

‘Ik ben wel een vrij mens, maar toch heb ik jullie allemaal als een slaaf gediend. Zo hoopte ik zoveel mogelijk mensen voor Christus te winnen.’ 1 KORINTIËRS‬ ‭9:19‬ ‭BB‬‬

Wij staan aan het begin van een nieuw jaar met vele uitdagingen, maar ook vele onzekerheden en vragen. Wat zal het jaar ons brengen? Zullen wij weer kunnen plannen om te doen wat we willen? Zullen wij dus weer vrij zijn?

Lees verder…
Pastor Lucien Sweet

Pastor Lucien Sweet

U bent van harte welkom in onze bijeenkomsten in januari 2022

Super Sunday’s 11:00u - 13:00u. Cornelis Danckertsstraat 36 Rotterdam

2 januari - 9 januari - 23 januari - 30 januari

Power Friday’s 19:00u - 20:00u. Online via MTeams

7 januari — 14 januari — 28 januari

3 januari t/m 7 januari

In het nieuwe jaar starten we met een vasten en gebedsweek. Het nieuwe jaar 2022 dragen wij op aan de Here. Doet u mee? We zullen gezamenlijk online afsluiten op 5, 6 en 7 januari.

Meld u aan via info@unityinchrist.nl om de link te ontvangen voor deelname aan onze activiteiten!

Klik hier voor de agenda van januari 2022

Youth in Christ

The Encounter is een ontmoetingsplek, waar gelovige jongeren tussen 15 en 25 jaar samen kunnen komen, zichzelf kunnen zijn en nieuwe dingen kunnen ontdekken. Binnen ‘The Encounter’ ligt de nadruk op het samen groeien naar geestelijke volwassenheid d.m.v. de volgende punten:

1. Small talk: hierin behandelen we o.a. Bijbelteksten, persoonlijke ervaringen/vragen m.b.t. het geloof en/of getuigenissen.

2. Talentontwikkeling: hierin werken de jongeren samen aan ieders eigen talenten en/of interesses. Dit m.b.v. het delen van de eigen kennis en vaardigheden.

3. Fellowship: De jongeren fellowshippen samen gedurende de bijeenkomsten, om zo in te zetten op de teambuilding binnen de groep.

The Encounter is dan ook een plaats waar unieke persoonlijkheden elkaar inspireren, motiveren, transformeren en aansporen tot handelen. Daarbij dragen we bij aan de verspreiding van het evangelie door wekelijks iemand uit te nodigen voor de bijeenkomst.

Deze bijeenkomst vindt elke dinsdag plaats van 19:30-21:30 uur, aan de vondelweg 87, 3031 PT Rotterdam.

Joël Sweet, leider YiC

Het getuigenis zijn wij…

Mijn naam is Edith Dongor en ik wil graag mijn getuigenis met jullie delen.

Ik ben een keer op de uitnodiging van mijn zwager meegegaan naar de gemeente. Ik ben zo blij dat ik dit heb gedaan. Het was het beste besluit ooit. Ik zit nu al 10 jaar in de gemeente. Ik werkte altijd in de zorg, dus ging ik niet regelmatig naar de kerk. Ik ging om de week, omdat ik wisselende diensten had. Op dat moment vond ik het niet nodig om structureel een financiële bijdrage te geven. Dit deed ik dan ook niet altijd.

Lees verder…
Doneer