Copy

Tack vare er kan vi göra mer.

Tänk vad fort det går, vi är redan inne i mars. Även om det inte ser ut så när man tittar ut genom fönstret i dag är ju faktiskt mars en vårmånad, och hos oss på Noll Tolerans mot Mobbning har nog vårkänslorna redan börjat spira lite. Vi har mycket spännande på gång i år, en hel del saker är fortfarande på planeringsstadiet men vi har många idéer som vi hoppas kunna infria. Under tiden jobbar vi som vanligt hårt för att göra skolan till en tryggare plats för alla.

Några som vi skulle vilja tacka lite extra i dag är HSB Södertörn. Tack vare er kan vi göra mer!
HSB Södertörn arbetar ständigt för att stötta lokala engagemang och andra föreningar som på ett positivt sätt bidrar till att förbättra boendemiljön inom sina bostadsområden. Projekt som arbetar för att förebygga nätmobbning och psykisk ohälsa, som många ungdomar upplever dagligen i skolan och på fritiden, ligger dem varmt om hjärtat. HSB Södertörn har därför valt att i år stötta oss på Noll Tolerans mot Mobbning. De kommer dessutom att sprida vår information vidare till sina medlemmar – något vi förstås är mycket glada över.

Allt vi gör är som vanligt kostnadsfritt för skolpersonal och föräldrar, och vi vet att vårt material gör skillnad när det kommer till att belysa problem med mobbning och utanförskap. Vår senaste film,
Ahmed & Markus, har lämnat efter sig mycket känslor. Den handlar om Ahmed som är mobbad i skolan. Vardagen består av verbala och fysiska trakasserier från Markus och hans kompisar. Hemma är Markus förtryckt av sin pappa. Utan skygglappar för det som är svårt att skildra berättar filmen med stor varsamhet om mobbning och vad det gör med den som utsätts.

Ahmed & Markus har visats på ett stort antal filmfestivaler, bland annat på BUFF International Film Festival, Stockmotion Filmfestival och Göteborg Film Festival. Har du inte redan sett den, gör det nu! Klicka här för att se filmen Ahmed och Markus.

Tack till våra stödföretag
 

Tack till alla företag som stödjer Noll Tolerans mot Mobbning, ni gör det möjligt för oss att
bedriva vårt arbete. Klicka på knappen nedan för att se alla våra stödföretag.
Stödföretag
Besök vår hemsida
Copyright © |2019| Noll Tolerans mot Mobbning

Vill du inte längre ta emot dessa nyhetsutskick?
Avregistrera dig här.


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Nolltolerans mot Mobbning · Radiatorvägen 14 · Orebro 702 27 · Sweden