Copy
View this email in your browser
EXTRA NIEUWSBRIEF "WIJN & DE BIJBEL"

Missie Dordt organiseert in samenwerking met Israëlwijn een unieke proeverij met als thema: “Wijn & de Bijbel”. In deze EXTRA nieuwsbrief brengen wij deze thema-avond graag onder uw aandacht.
 
Het doel
  • Ontmoeting rondom een glas wijn en een open Bijbel
  • Ondersteuning van het werk van Missie Dordt 
Lees meer in deze nieuwsbrief en meld u nú aan. VOL=VOL.

Ook kunt u nu posters en flyers bestellen om de avond te promoten.

"De aarde geeft goede dingen aan de mensen: brood dat hen sterk maakt, wijn die hen vrolijk maakt." (Psalm 104:14b-15a)
PROEVERIJ "WIJN & DE BIJBEL" IN POSTILLION

Missie Dordt organiseert in samenwerking met Israëlwijn een unieke proeverij met als thema: “Wijn & de Bijbel”. Het evenement vindt plaats op vrijdag 22 november 2019 in het Postillion. De winst komt volledig ten goede aan Missie Dordt.
 
Wijnproeverij
  • Thema-avond Wijn & de Bijbel
  • Vrijdag 22 november 20.00-22.00 uur (inloop: 19.45 uur)
  • Het Postillion (Rijksstraatweg 30, Dordrecht)
  • Toegang: € 15,00 p.p.
“Met een glas in de hand denken we na over de symboliek van wijn”, aldus Wiebe van Horssen van Missie Dordt. Wijn speelt al duizenden jaren een belangrijke rol in de levens van mensen. In de Bijbel worden de begrippen wijn, wijnstok, wijngaard en aanverwante termen meer dan 500 keer gebruikt. Bij het volk Israël was het druivenplukken elk jaar weer een groot feest. Er werd dan gezongen en gedanst.
 
Voor de proeverij is een uniek aanbod van Israëlwijnen geselecteerd die rechtstreeks afkomstig zijn uit de omgeving van Jeruzalem, Bethlehem en het Karmel gebergte. Op de feestelijke locatie van het Postillion kunnen deze wijnen worden geproefd onder het genot van diverse kazen en hapjes van delicatessenwinkel Bourgondisch op Zuid.
 
Sprekers zijn Wiebe van Horssen (missionair coördinator van Missie Dordt) en Robert van Gurp (vinoloog van Israëlwijn). Aanmelden is verplicht en kan via coordinator@missiedordt.nl. Voor de toegang wordt een bijdrage van € 15,00 p.p. gevraagd. Voor deelname is geen kennis van wijn of de Bijbel vereist. Minimum leeftijd: 18 jaar.
 
Deze avond wordt georganiseerd door Missie Dordt. Voor informatie, aanmelden en bestellen kunt u contact opnemen met missionair coördinator Wiebe van Horssen via coordinator@missiedordt.nl.
Copyright © 2019 Missie Dordt, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp