Copy
View this email in your browser

Beste Boulderaars!
 

Gelukkig mogen we open blijven! Dat is super. Vandaag 14 oktober gaat alles nog door. Vanaf woensdag 14 oktober, 22.00 uur zijn er wel nieuwe regels waar we ons aan moeten houden, om te zorgen dat we kunnen blijven klimmen en boulderen.

We hebben even behoorlijk moeten puzzelen en zijn tot de volgende maatregelen gekomen om jullie een COVID-19 proof plekje te geven...

 • Vanaf donderdag 15 oktober zijn mondkapjes verplicht voor iedereen van 13 jaar en ouder wanneer je niet actief aan het klimmen of boulderen bent. 

 • De kleedkamers en douches zijn gesloten. Kom dus zoveel mogelijk omgekleed naar de hal.

 • De klimklUP trainingen voor de jeugd gaan gewoon door en er hoeft niet gereserveerd te worden. Wel graag op tijd bij de trainer afmelden als je er niet bij kunt zijn.  

 • De volwassen trainingen gaan gewoon door en er hoeft niet gereserveerd te worden. Wel graag op tijd bij de trainer afmelden als je er niet bij kunt zijn. 
   
 • De openingstijden worden aangepast. We zijn doordeweeks van 10:00 tot 24:00 open en in het weekend van 9:00 tot 23:00.
   
 • Alle tijdslots moeten gereserveerd worden (ook de vroege slots doordeweeks). 

 • Ondanks dat de 1½ meter afstand een stuk eenvoudiger wordt, willen we jullie wel dringend verzoeken op te blijven letten. Houd afstand, was je handen voor het klimmen en er na. Let even op de looproutes. Gebruik lekker veel (Neoliet)pof en blijf vooral gezond. Voel je je toch niet zo lekker? Dan wensen we je veel beterschap en blijf dan dus thuis en als het niet te slecht met je gaat….. annuleer dan even.

 • Tip! Overdag hebben we alle ruimte voor je, dus als je thuis aan het werk bent en je hebt zin… ben je van harte welkom! We zien je graag.
   

We wensen jullie alle gezondheid toe en gelukkig nog steeds heel veel boulderplezier.
 

Tot boulderzzz!

Team Bolder Neoliet!

naar onze facebookpagina
Website Neoliet
Instagram Bolder
Copyright © 2020 Bolder Neoliet, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp