Copy
Bekijk deze nieuwsbrief in uw browser
Amsterdam, 6 juli 2021

Beste (CKV-) docent, directeur,

Wat mooi om te zien dat jullie weer zin hebben om naar het theater te gaan met jullie leerlingen! Na onze nieuwsbrief op 22 juni jl. kregen wij direct aanmeldingen binnen voor volgend seizoen. Fantastisch! Dat geeft ons als theater weer nieuwe energie en we hebben daardoor nóg meer zin om onze deuren open te stellen voor jullie. Hierbij sturen we jullie in de laatste week voor de zomervakantie nog even een vriendelijke reminder voor het boeken van jongerenvoorstellingen bij Theater De Krakeling. Sommige voorstellingen gaan al hard, dus heb je iets gezien wat je aanspreekt, reserveer dan direct door een mail te sturen naar educatie@krakeling.nl

Een exclusieve voorstelling voor uw school? 
De jongerenvoorstellingen in De Krakeling vinden meestal ’s avonds plaats, om 19.30 uur. Wij zien dit als een ‘vrije voorstelling’, dit betekent dat het publiek bestaat uit een mix van scholieren en vrij publiek. Dit geeft een mooie dynamiek. Er zijn echter ook scholen die ’s avonds geen culturele activiteiten willen/kunnen ondernemen. Voor deze scholen bieden wij jongerenvoorstellingen overdag aan. Interesse om een voorstelling exclusief af te nemen? (verhuur), neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Nieuwe schooljaar: 
Jongerenvoorstellingen

Theater De Krakeling 2021-2022


Met trots presenteren we hierbij ons aanbod voor schooljaar 2021-2022! Omdat we ruim 1,5 jaar niets hebben kunnen laten zien, is het een bomvol programma en is er voor elke klas een passende voorstelling.

Advies nodig bij het boeken? Neem gerust contact met ons op via educatie@krakeling.nl. We denken graag mee.

  
Bekijk het aanbod
Educatie

Bij elk voorstellingsbezoek bieden wij een verdiepende workshop aan. De leerlingen spelen toneel, dansen, filosoferen, presenteren en worden aan het denken gezet over theater en (de thema’s uit) de voorstelling. De leerlingen leren zich zo vanuit hun eigen perspectief te verhouden tot hun theaterervaring. De workshop helpt hen kaders te geven, zodat de voorstelling gemakkelijker beklijft.

Wil je de leerlingen nog meer inzichten meegeven? Op aanvraag is er een nagesprek mogelijk met de makers en/of acteurs van de voorstelling.


Alle workshops worden gegeven door ervaren theaterdocenten. Een workshop kan plaatsvinden op school of in ons theater.
Graag tot na de zomervakantie!

Hartelijke groet, 

Team Educatie
Hiske Dijkstra, Anoma Ortelee en het Krakeling Docententeam

Vanaf de zomervakantie gaat Hiske Dijkstra, onze hoofd-educatie, met zwangerschapsverlof. 
Loes van der Staak zal haar taken gedurende haar verlofperiode waarnemen.
© 2021 Theater De Krakeling

Theater De Krakeling
Pazzanistraat 15
1014 DB Amsterdam
020 6253284
educatie@krakeling.nl

Afmelden


This email was sent to <<E-mailadres>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Theater De Krakeling · Pazzanistraat 15 · Amsterdam, 1014DB · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp