Copy

Jongerenaanbod 2019-2020 - voortgezet onderwijs - inschrijven

REMINDER

Beste docent/cultuurcoördinator,

Eerder heeft u onze nieuwsbrief ontvangen met het nieuwe jongerenaanbod bij Theater De Krakeling voor het seizoen 2019-2020. Wij verheugen ons op de komst van de reeds ingeschreven scholen!

Nog niet ingeschreven?
Voor de scholen die zich nog niet ingeschreven hebben, sturen wij hierbij een reminder. Heeft u een voorkeur voor een bepaalde voorstelling en/of periode voor uw leerlingen? Wacht dan niet te lang met inschrijven, want sommige voorstellingen lopen al erg hard! 

Theater De Krakeling is hét theater voor de Amsterdamse jeugd. Met bijzondere, op maat gemaakte voorstellingen dagen we jongeren uit om op een andere manier naar zichzelf, de ander en de wereld om zich heen te kijken. Wij bieden voor elk leerjaar uit het voortgezet een educatieve voorstelling aan met diverse maatschappelijke thema's.

Krakeling Imagine Project - 3 workshops op school
Het Krakeling Imagine Project is een educatief initiatief waarbij wij 3 workshops op school aanbieden voor slechts € 5,- per leerling. Tijdens deze workshops laten we de leerlingen kennis maken met thema’s uit de voorstelling en dagen leerlingen actief uit om hun blik te verruimen door middel van spel, dans en filosofische opdrachten. Plezier, verbeeldingskracht, kijken, luisteren en reflecteren staan voorop. De Krakeling heeft als visie om de leerlingen mee te geven waarom kunst nu eigenlijk wordt gemaakt en wat de noodzaak is van verhalen (blijven) vertellen. Heeft u interesse in deze workshops? Noem dit bij uw boeking en dan nemen wij contact met u op.

Programmering 2019-2020
Bijna alle jongerenvoorstellingen staan in de avond geprogrammeerd om 19.30 uur, maar het komt ook wel eens voor dat een voorstelling overdag geprogrammeerd staat. U vindt de exacte speeldata en tijden terug in onze speciale digitale brochure, waarin elke jongerenvoorstelling uitgebreid toegelicht is.  

Nieuw bijgeboekt - Sweet Sixteen - Winnaar Zilveren Krekel
In het kader van Nederlands Theater Festival Jong (NTF Jong) staat op 12 en 13 september de voorstelling Sweet Sixteen 14+ van Toneelmakerij in Theater De Krakeling. Winnaar van de Zilveren Krekel. Een voorstelling over ouder worden dan je grote zus. Wat heb je aan de levenslessen van iemand die eigenlijk niet wilde leven? Lees meer

Wij hopen dat u enthousiast bent geworden over ons aanbod en hopen dat wij uw school volgend seizoen (weer) mogen ontvangen.

Meer informatie
Wilt u meer informatie over de educatiemogelijkheden, dan kunt ten alle tijden contact met ons opnemen. Wij denken graag met u mee om een passend aanbod te vinden voor uw leerlingen.

Graag tot volgend seizoen bij Theater De Krakeling!

Hartelijke groet,

AFDELING EDUCATIE
Hiske Dijkstra & Anoma Ortelee
T: 020-6253284
E: educatie@krakeling.nl
W: www.krakeling.nl

Theater De Krakeling
Nieuwe Passeerdersstraat 1
1016 XP Amsterdam


This email was sent to <<E-mailadres>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Theater De Krakeling · Pazzanistraat 15 · Amsterdam, 1014DB · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp