Copy
Bekijk deze nieuwsbrief in uw browser
Beste (CKV-)docent/directie,

Wij hopen dat jullie allemaal een fijne zomer hebben gehad en weer helemaal klaar zijn voor het nieuwe schoolseizoen. Ook bij Theater De Krakeling is het nieuwe theaterseizoen begonnen. Niet vanuit het centrum, maar vanuit Amsterdam West waar wij deze zomer naar toe zijn verhuisd.
Onze nieuwe locatie bevindt zich op een prachtige plek op Cultuurpark Westergas, Pazzanistraat 15, tegenover het Ketelhuis. Wij kijken er naar uit jullie op onze nieuwe plek te mogen verwelkomen!

Corona en Krakeling-bezoek
Door Corona hebben wij vooralsnog een beperkt jongerenaanbod, maar wij zijn blij dat wij jullie toch enkele voorstellingen kunnen bieden! Uiteraard hebben wij de nodige maatregelen getroffen om een bezoek aan ons theater op een veilige en verantwoorde manier volgens de RIVM-richtlijnen te laten verlopen. Hierdoor zal de capaciteit worden aangepast en zijn voorstellingen sneller vol dan anders. Om teleurstellingen te voorkomen raden wij u aan snel te boeken.

Lees snel verder om te zien welke jongerenvoorstellingen het komende halfjaar in ons theater staan:
 

Jongerenaanbod t/m december

Sweet Sixteen 14+
De Toneelmakerij
24 en 25 september / duur: 60 min.

Dunya duikt nog één keer in de dagboeken van haar zus. Die moest zo nodig een eind aan haar leven maken op haar zestiende. Ze verbrandt alles wat met haar te maken heeft.  Wat heb je aan de levenslessen van iemand die niet wilde leven? Dunya is klaar om afscheid te nemen van het verdriet over haar zus. Ze wil door met leven. Dan staat zuslief opeens in haar kamer…

 
Reserveren
1001 14+
DOX / DIEHELEDING
20, 21, 22 oktober / duur: 75 min.

1001 mixt elementen uit Arabische hiphop, storytelling en spoken word tot een soft-erotische oosterse broeinacht. Ze gebruiken hierbij het oeroude verhaal van de koning Sjahriaar die, na bedrogen te zijn door zijn vrouw, elke nacht een andere vrouw huwt en haar daarna ter dood veroordeeld. Totdat hij de huwelijksnacht doorbrengt met de mooie Scheherazade: zij vertelt de koning een verhaal dat nooit af is en duizend-en-één nachten duurt.

 
Reserveren
Shake Shake Shake 12+
De Dansers
5 en 6 november (5 nov. uitverkocht)
duur: 60 min. 

Over voelen dat je leeft, in een wereld waar je nauwelijks meer zelf in de hand hebt waar je aandacht naartoe gaat. Over muziek, als een aanstekelijke uitnodiging om te bewegen en alle ellende van je af te schudden. Zoals in de soul, de punk en misschien wel elke muzikale stroming die een tegengeluid vertegenwoordigde. Shake Shake Shake gaat over samen een eigen, alternatieve richting vinden.

 
Reserveren
NB: de voorstelling Black Memories in december gaat niet door, hier komt een alternatief voor.

Bij elke voorstelling zijn er ook optioneel workshops bij te boeken voor € 10,- per leerling. Deze kunnen op school gegeven worden of bij ons in Theater De Krakeling.

Wij kijken uit naar uw reservering! Voor vragen of meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Graag tot binnenkort!

Hartelijke groet,

Hiske Dijkstra & Anoma Ortelee
Team Educatie | Theater De Krakeling

Copyright © 2020, Theater De Krakeling, All rights reserved.

Voor boekingen en overige vragen kunt u contact opnemen met
educatie@krakeling.nl
Pazzanistraat 15
1014 DB Amsterdam

Uitschrijven
 


This email was sent to <<E-mailadres>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Theater De Krakeling · Pazzanistraat 15 · Amsterdam, 1014DB · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp