Copy
Beste directie, (CKV-)docent,

Normaal gesproken presenteren wij nu met trots ons prachtige jongerenaanbod voor volgend schooljaar. En vragen wij u een passende keuze te maken voor uw leerlingen, op tijd in te schrijven en na te denken over omkaderende educatie in de vorm van workshops.

Helaas is het, door de Corona-maatregelen, op dit moment allemaal anders dan anders. Zowel voor het voortgezet onderwijs als voor de theatersector is er niet duidelijk hoe het er na de zomervakantie uit zal komen te zien en aan welke richtlijnen we moeten voldoen.

Wij beseffen als geen ander dat een bezoek aan Theater De Krakeling in dit stadium te onzeker is om over na te denken. Om hier op te anticiperen, ook richting onze acteurs en gezelschappen, presenteren we mede daarom op dit moment geen voorstellingsaanbod voor het voortgezet onderwijs.

Wij doen er alles aan om na de zomer een mooi, passend aanbod te kunnen presenteren en zijn achter de schermen volop aan het inventariseren om voorstellingen in een alternatieve vorm te kunnen aanbieden. Wij nemen t.z.t. contact met jullie op om te horen hoe jullie er dan in staan.

Hoewel de toekomst nog onzeker is kijken we ontzettend uit naar de tijd dat we jullie weer mogen ontvangen. We hopen dan ook van harte dat jullie in de planning en budgettering toch al een klein beetje rekening willen houden met een mogelijke theateractiviteit.

Indien jullie nu al nieuwsgierig zijn naar waar we mee bezig zijn en hoe we ons voorbereiden op het nieuwe seizoen, neem dan contact met ons op via educatie@krakeling.nl

Wij wensen jullie veel sterkte, succes en wijsheid de komende tijd en kijken er naar uit om weer plannen met jullie te maken.


Hartelijke groet,

Anoma Ortelee en Hiske Dijkstra
Educatie Theater De Krakeling
Ga naar onze website
Like
Follow
Tweet
© 2020 Theater De KrakelingTheater De Krakeling 
Nieuwe Passeerdersstraat 1 
1016 XP Amsterdam 

020 624 5123 
info@krakeling.nl

Afmelden


This email was sent to <<E-mailadres>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Theater De Krakeling · Pazzanistraat 15 · Amsterdam, 1014DB · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp