Copy

Educatie Nieuwsbrief februari 2019 
Beste docent/cultuurcoördinator,

Graag willen wij u attenderen op het allereerste filosofie festival van Theater De Krakeling! Lees er snel meer over in deze nieuwsbrief.

DenkStation voor scholieren uit het Voortgezet OnderwijsWanneer: vrijdag 8 maart 18.30-22.30 uur 
Een avondje out-of-the-box met theater en filosofie

Na DenkStation wordt alles anders: tijdens dit festival krijgt je hoofd een opfrisbeurt als nooit tevoren. Dit moet je meemaken, gewoon voor je eigen plezier.

Luister o.a. naar Karim Benammar die in je hoofd kruipt en ziet hoe jij denkt. Leer hoe je patroon-denken kunt ombuigen naar interessante inzichten. Of ervaar met Nico Tillie en Lydia Baan Hofman hoe het voelt om een dier te zijn. En heb je al gehoord van de zwermgeest waar we in de toekomst deel van gaan uitmaken? Je hoort het allemaal tijdens DenkStation.

Ook speelt het rauw-Amsterdamse gezelschap DEGASTEN van 19.30-20.30 de voorstelling BREKEN 3. Hierin vragen zij zich af waarom wij ons zo generen over onze emoties. DEGASTEN werkte voor het maken van deze voorstelling samen met pubers - bij uitstek experts op het gebied van ongemak. Een groep jonge spelers met een verstandelijke beperking geeft een extra laag aan de voorstellingHet DenkStation Festival in Theater De Krakeling geeft je denkvoer over boeiende en onverwachte onderwerpen. Kijk voor het hele programma op http://denkstation.amsterdam/


De toegangsprijs voor het hele programma op vrijdag 8 maart is €15,00.
Tickets zijn te reserveren via educatie@krakeling.nl of rechtstreeks bij de kassa via: kassa@krakeling.nl 


Wij hopen dat u enthousiast geworden bent en wij hopen dan ook veel middelbare scholieren te mogen ontvangen op vrijdag 8 maart!

Past dit festival niet niet in uw educatieplannen, maar bent u wel geïnteresseerd in onze andere educatiemogelijkheden voor uw leerlingen bij De Krakeling? Dan zien wij uw mailtje of belletje graag tegemoet! 

Hartelijke groet,

TEAM EDUCATIE
Hiske Dijkstra & Anoma Ortelee
T: 020-6253284
E: educatie@krakeling.nl
W: www.krakeling.nl

Theater De Krakeling
Nieuwe Passeerdersstraat 1
1016 XP AmsterdamThis email was sent to <<E-mailadres>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Theater De Krakeling · Pazzanistraat 15 · Amsterdam, 1014DB · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp