Copy
Theater De Krakeling, waar de verbeelding begint..


Beste (CKV-) docent,

De wereld is groter dan je eigen bubbel. Dit seizoen vergrootte al vele leerlingen hun wereldbeeld. Graag verwelkomen we ook uw leerlingen.

Wilt u een voorstelling bezoeken?
Wij maken u met plezier attent op ons aanbod. Heeft u een voorkeur voor een bepaalde voorstelling en/of periode? Laat het ons weten en neem contact op via educatie@krakeling.nl.

Voorstelling + workshop
Wij bieden verdiepende workshops aan bij de voorstellingen, zodat een theaterbeleving meer beklijft en impact heeft bij de leerlingen. De prijs is € 7,50 per leerling voor een workshop van 60 minuten. Maatwerk is mogelijk: wij bieden workshops in Theater De Krakeling of op school.

Krakeling tips!
DOX
10 t/m 12 december 2019 - 19:30

Ouders zijn vaak vanzelfsprekend en soms uiterst irritant. In Wat me niet breekt voel je hoe het is om zonder ouders tiener te zijn. Hoe doe je dat? Wat mis je? Wie helpt je? Wat voel je? Wat maak je mee? Dat verhaal wordt nauwelijks verteld. De DOX-makers geven kinderen die opgroeien zonder ouders een stem. Bekijk de teaser.
Studio 52nd
13 & 14 januari 2020 - 14:00

Waarom worden er apengeluiden gemaakt in voetbalstadions? Hoezo is er een idee dat zwarte mensen wel sterk en sexy zijn, maar niet slim? In hoeverre is het Nederlandse koloniale verleden al geschiedenis? Diverse jongeren van 3 VMBO van Open Scholengemeenschap Bijlmer schreven hierover een tekst. Drie theatermakers met verschillende achtergronden maakten hiervan een voorstelling onder leiding van Gable Roelofsen. Bekijk de trailer.
Wilt u meer informatie over de educatiemogelijkheden, dan kunt contact met ons opnemen. Wij denken graag met u mee over een passend aanbod.
 
Graag tot ziens bij Theater De Krakeling!

 
Hartelijke groet,
 
AFDELING EDUCATIE
Michel Hormes & Anoma Ortelee
T: 020-6253284
E: educatie@krakeling.nl
W: www.krakeling.nl


 
 
Facebook
Twitter
Link
Website
Copyright © 2019 Theater De Krakeling

Theater De Krakeling
Nieuwe Passeerdersstraat 1
1016 XP Amsterdam
020-6253284
educatie@krakeling.nl
 


This email was sent to <<E-mailadres>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Theater De Krakeling · Pazzanistraat 15 · Amsterdam, 1014DB · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp