Copy
Bekijk deze nieuwsbrief in uw browser

Amsterdam, 2 april 2020

Beste (CKV-)docent/directie,
 
Op 31 maart j.l kondigde de Rijksoverheid aan bepaalde maatregelen voor evenementen rondom het coronavirus te verlengen van 6 april naar 1 juni 2020. Op basis van deze informatie hebben alle kunstinstellingen in Nederland, waaronder Theater De Krakeling alle voorstellingen en workshops moeten annuleren. Zo is, tot onze grote spijt, het theaterseizoen voor ons en de middelbare scholen ten einde gekomen. 

Toch zitten wij niet stil. Wij hebben nu de focus gelegd op online theater(educatie-)activiteiten. Want; nu de deuren van het theater gesloten moet blijven, we geen voorstellingen kunnen tonen en ook de scholen dicht zijn; brengen wij de verbeelding graag bij scholieren thuis. Daarom sturen wij jullie een tweede mail met theateropdrachten die jullie kunnen doorsturen naar leerlingen. Soms is het namelijk tijd voor iets anders dan thuisschool, Netflix, computergames, puzzelen of spelletjes. Soms is het tijd voor theater en kunst (en dan is er ook meteen iets aan CKV gedaan). 

We hopen jullie natuurlijk volgend schooljaar weer te zien in Theater De Krakeling. We zijn op dit moment druk bezig met de voorbereidingen voor volgend seizoen. Houd de mail en website in de gaten voor het nieuwe aanbod. Dit aanbod zal extra vol, mooi en boeiend zijn aangezien veel van de geannuleerde voorstellingen van deze periode, wellicht volgend jaar op de planken verschijnen.

Indien u via de CJP cultuurkaart nog een tegoed hebt dan kunt u dit bedrag, indien gewenst, bij ons parkeren en inzetten voor het volgend seizoen. Neem hierover contact op met de afdeling educatie via educatie@krakeling.nl

We hopen dat deze zeer bizarre tijd snel ten einde is, de scholen straks weer open zijn en we hopen jullie volgend seizoen weer te zien bij onze voorstellingen.

Hartelijke groet,

Anoma Ortelee en Hiske Dijkstra
Educatie Theater De Krakeling 
© 2020 Theater De Krakeling

Theater De Krakeling
Nieuwe Passeerdersstraat 1
1016 XP Amsterdam
020 6253284
educatie@krakeling.nl

Afmelden


This email was sent to <<E-mailadres>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Theater De Krakeling · Pazzanistraat 15 · Amsterdam, 1014DB · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp