Copy
Bekijk deze nieuwsbrief in uw browser
Amsterdam, 22 juni 2021

Beste (CKV-) docent, directeur,

Eindelijk was het zover! Na een hele lange sluiting mochten we op 5 juni onze deuren weer wagenwijd openen voor publiek. Nog geen volledige capaciteit, maar het begin is er! Het was duidelijk te merken; ons publiek had een live voorstelling net zo erg gemist als wij.

We hopen ook jullie weer snel met veel klassen te mogen ontvangen in ons theater. Na de zomervakantie gaan we met een mooi, nieuw en overvol voorstellingsprogramma (inclusief educatie) voor het onderwijs weer verder open.

Het schooljaar toch theatraal afsluiten? Dat kan met Toneelgroep Oostpool in het Amsterdamse Bos. Toneelgroep Oostpool heeft een giga zomerproductie gemaakt: ‘Hollandsch Glorie’. Op 29, 30 juni en 1 juli is er speciaal voor het onderwijs een aantal plaatsen gereserveerd en jullie kunnen daarbij zijn. Heb je interesse om met een klas te komen kijken neem contact met Marti Arts via 026-4437655 of marti@toneelgroepoostpool.nl

Nieuwe schooljaar: 
Jongerenvoorstellingen

Theater De Krakeling 2021-2022


Met trots presenteren we hierbij ons aanbod voor schooljaar 2021-2022! Omdat we ruim 1,5 jaar niets hebben kunnen laten zien, is het een bomvol programma en is er voor elke klas een passende voorstelling.

Advies nodig bij het boeken? Neem gerust contact met ons op via educatie@krakeling.nl. We denken graag mee.

  
Bekijk het aanbod
Educatie

Bij elk voorstellingsbezoek bieden wij een verdiepende workshop aan. De leerlingen spelen toneel, dansen, filosoferen, presenteren en worden aan het denken gezet over theater en (de thema’s uit) de voorstelling. De leerlingen leren zich zo vanuit hun eigen perspectief te verhouden tot hun theaterervaring. De workshop helpt hen kaders te geven, zodat de voorstelling gemakkelijker beklijft.

Wil je de leerlingen nog meer inzichten meegeven? Op aanvraag is er een nagesprek mogelijk met de makers en/of acteurs van de voorstelling.


Alle workshops worden gegeven door ervaren theaterdocenten. Een workshop kan plaatsvinden op school of in ons theater.
Nieuwe locatie op Cultuurpark Westergas

Wij zitten er al een tijdje, maar door Corona hebben we jullie niet tot nauwelijks kunnen ontvangen en is het jullie misschien ontgaan. Vorig jaar zijn we in de zomervakantie verhuisd naar ons nieuwe theater in Cultuurpark Westergas. We zijn heel blij met ons nieuwe theater in de inspirerende omgeving van het park. Het bruist aan alle kanten! Komen jullie in het nieuwe seizoen snel kijken?

Ons nieuwe adres: Pazzanistraat 15, Westergasterrein (tegenover Het Ketelhuis).
Graag tot na de zomervakantie!

Hartelijke groet, 

Team Educatie
Hiske Dijkstra, Anoma Ortelee en het Krakeling Docententeam

Vanaf de zomervakantie gaat Hiske Dijkstra, onze hoofd-educatie, met zwangerschapsverlof. 
Loes van der Staak zal haar taken gedurende haar verlofperiode waarnemen.
© 2021 Theater De Krakeling

Theater De Krakeling
Pazzanistraat 15
1014 DB Amsterdam
020 6253284
educatie@krakeling.nl

Afmelden


This email was sent to <<E-mailadres>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Theater De Krakeling · Pazzanistraat 15 · Amsterdam, 1014DB · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp