Copy
Bekijk deze nieuwsbrief in uw browser
Beste directie, icc’er en/of docent,

We zijn er weer!
Het is even stil geweest vanuit ons.
Corona houdt ons en ook jullie behoorlijk in de greep. We moeten steeds anticiperen op de veranderende maatregelen en vragen als deze hielden ons bezig: Kunnen we open? En voor hoeveel publiek? En, als we open gaan, willen en durven de scholen dan nog wel te komen?

Het mag weer
Gelukkig zijn er nu veel dingen duidelijk en krijgen we steeds vaker de vraag vanuit het onderwijs wanneer ze weer met hun klas bij ons in het theater een voorstelling kunnen bezoeken. En met een grote glimlach kunnen wij jullie mededelen: Ja! Het mag en kan weer!

Uitzondering jongeren
Het is duidelijk geworden dat ook de overheid inziet dat kunst en cultuur voor jonge mensen enorm belangrijk is. Daarom is er voor educatie voorstellingen/ voorstellingsbezoeken in schoolverband een uitzondering gemaakt en mogen er meer klassen tegelijk een voorstelling bezoeken.

Hierbij presenteren we dus trots en met grote opluchting het aanbod vanaf januari 2021 tot juli 2021. Omdat we de zaal dus niet zo vol willen boeken als jullie van ons gewend zijn, raden we jullie aan niet te lang te wachten met boeken en met meerdere klassen (maximaal 100 leerlingen) tegelijk te komen.
 
Bekijk het aanbod

Veiligheid boven alles
Om het wel zo veilig mogelijk te houden hebben ervoor gekozen om geen scholen te mixen en de klassen 1,5 meter bij elkaar vandaan te plaatsen op onze tribune. Op deze manier kunnen we ongeveer drie klassen van eenzelfde school een voorstelling bieden.

Het theater is volledig Coronaproof ingericht zodat een voorstellingsbezoek veilig kan plaatsvinden. Dat betekent ook mondkapjes op als je loopt en als je op je plek zit, mag het af. Het horecagedeelte is nog steeds gesloten, tot nader order.

EXTRA dienst: Krakeling theaterdocent op school
Vallen er lessen uit door ziekte of door het wachten op een corona-test (uitslag)? Theater De Krakeling helpt. Wij zetten onze theaterdocenten graag bij jullie in. Al onze docenten hebben hun eerste en tweede graad lesbevoegdheid en kunnen dus volledig zelfstandig voor de klas staan. Samen met jullie kijken we graag naar de wensen en mogelijkheden.

Vanwege besmettingsgevaar koppelen we zoveel mogelijk één docent aan één school.
 
Neem contact op

We hopen jullie snel (weer) te zien in Theater De Krakeling op onze nieuwe locatie in Cultuurpark Westergas.

Hartelijke groet,

Hiske Dijkstra & Anoma Ortelee
Team Educatie | Theater De Krakeling

Copyright © 2020, Theater De Krakeling, All rights reserved.

Theater De Krakeling
educatie@krakeling.nl
Pazzanistraat 15
1014 DB Amsterdam
www.krakeling.nl/onderwijs


You can update your preferences or unsubscribe from this list.
 


This email was sent to <<E-mailadres>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Theater De Krakeling · Pazzanistraat 15 · Amsterdam, 1014DB · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp