Copy
View this email in your browser
E-Leeuwke 983 van de Vlaamse Club Luxemburg, dinsdag 23 juni 2020
De Vlaamse Club viert in 20+20 zijn 40ste verjaardag

Nu inschrijven: Familiefietstocht
28 juni 2020 om 13u00
Echternach, langs de Sûre

Hier is hij dan! Een familiefietstocht langs de Sûre. "Graag een fietstocht" was een van de terugkerende suggesties in onze enquête van begin 2020. We hebben geluisterd en op 28 juni is het zover. Ben je ook benieuwd hoe we een fietstocht doen die alle deelnemers van 0 tot 90 jaar kan aanspreken, zelfs als je geen fiets hebt? Hier lees je hoe we dit doen. Wie fietsen wil huren MOET VOOR donderdag 25 juni inschrijven

Nu inschrijven

Nu inschrijven: Familiewandeling 
Wanneer: zondag 5 juli 2020 om 13u30
Bonnevoie

Eindelijk! Vrienden terugzien. We kiezen voor een verrassende wandeling, centraal gelegen, goed bereikbaar en toch in de natuur. De wandeling is ongeveer 7.5Km lang. 

Nu inschrijvenDe leden van de Vlaamse Club hadden zich van het jubileumjaar beslist iets anders voorgesteld. Bij het begin van de crisis hoopten we dat 'we snel onze activiteiten opnieuw zouden kunnen opstarten'. Nu, drie maanden later stellen we vast dat onze activiteiten nooit hebben stilgelegen. 

Voor het einde van de maand zullen we in 2020 15 gevarieerde activiteiten hebben georganiseerd. Daar zijn de 5 activiteiten de we door de crisis hebben moeten afgelasten zelfs nog niet bijgerekend. 

We zijn nu al bezig de activiteiten van het najaar voor te bereiden en wensen jullie alvast een zonnige en aangename zomer. 

De eerste 6 maanden van ons jubileumjaar kun je hier nog eens beleven.
Facebook
Instagram
Website
Email
RSS
Privacy Verklaring - Contact - Vlaamse Club Luxemburg asbl · BP 2768 · Luxembourg 1027 · Luxembourg
Copyright © 2020 Vlaamse Club Luxemburg asbl, All rights reserved.

Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp