Copy
Lue viesti selaimella

14.1. Suklaa & teetasting

Tule maanantaina 14.1. klo 18 alkaen mukaan kevään ensimmäiseen Kanttien tapahtumaan. Tutustumme teen ja suklaan makujen maailmaan. Maksuttoman tilaisuuden oppaana toimii Demmers Teehausin asiantunteva väki.
Lisätiedot ja ilmoittautuminen


Ilmoittaudu mukaan myös muihin kevään tiedossa oleviin tapahtumiin:

31.1.2019
MAAILMAN SUURIN MARTTAILTA

Maailman suurin marttailta käynnistää Marttojen 120-vuotisjuhlavuoden. Kokoonnumme juhlimaan iltaa yhdessä useamman muun helsinkiläisen marttayhdistyksen kanssa Agricolan kirkon kryptaan. Osallistumishinta on 10 euroa, joka maksetaan käteisellä paikan päällä. Kantin Martat voivat ilmoittautua mukaan 24.1.2019 mennessä.
Lisätiedot ja ilmoittautuminen

14.2.2019
VIERAILU KANSALLISOOPPERAAN JA VUOSIKOKOUS

Lähde opastetulle kiertokäynnille Kansallisoopperaan kulissien taakse! Ilta näyttämöllä on teokselle vain jäävuoren huippu – työpajoissa, verstaissa ja harjoitustiloissa on uurastettu jo paljon ennen Kansallisoopperan ensi-iltaa. Opastetulla kierroksella näet oopperatalon arkea ja huomaat, miten paljon erilaista osaamista kätkeytyy onnistuneen esityksen taakse. Kierroksen jälkeen siirrymme pitämään Kantin Martat ry:n vuosikokousta. Ilmoittaudu mukaan 10.2.2019 mennessä.
> Lisätiedot ja ilmoittautuminen


Haluatko toteuttaa oman tapahtumasi?
Kanttien toiminta on jäsentensä näköistä. Jos sinulla on idea illasta tai tapahtumasta, jonka haluaisit myös järjestää, laita viestiä osoitteeseen kantin.martat@gmail.com tai tule mukaan vuosikokoukseen kertomaan ideasi.

Haluatko pois postituslistaltamme?
Poistu listalta täällä


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Kantin Martat · Kantin Martat c/o Marttaliitto · Lapinlahdenkatu 3 A · Helsinki 00180 · Finland

Email Marketing Powered by Mailchimp