Copy
Lue viesti selaimella

Tip, tip, tap! Kanttien loppuvuoden ja alkukevään tapahtumat

Vuosi lähestyy jo loppuaan, mutta vielä on luvassa karjalanpiirakkailta ennen vuosikymmenen vaihtumista! Tässä samalla tietoa myös Kantin Marttojen alkukevään ensimmäisistä tapahtumista.

KARJALANPIIRAKKAILTA JA PIKKUJOULUT
TORSTAINA 28.11.2019 klo 17.00 alkaen

Marjahelena Salonen opastaa meitä karjalanpiirakoiden leivonnassa to 28.11. klo 17 alkaen.  Iltaan ovat tervetulleita mukaan niin vasta-alkajat kuin piirakkakonkaritkin. Kokoonnumme Marttatalossa, Lapinlahdenkatu 3A, 6. krs. Varaa mukaan 5 euroa tarvikemaksua varten sekä iloinen joulumieli!.
> Ilmoittautuminen martat.fi:ssä


VIINI-ILTA
TIISTAINA 28.1.2020 klo 17 alkaen

Tutustumme ja maistelemme erilaisia punaviinejä asiantuntijan opastuksella. Kokoonnumme Marttatalossa, Lapinlahdenkatu 3A, 6. krs. Osallistumismaksu on 20 euroa, joka käytetään viinien hankintaan. Ota mukaasi myös kolme viinilasia maistelua varten.
> Ilmoittautuminen martat.fi:ssä


KULISSIKIERROS HELSINGIN KAUPUNGINTEATTERISSA JA VUOSIKOKOUS
TORSTAINA 27.2. klo 17.00 alkaen
Lähde opastetulle kiertokäynnille Helsingin kaupunginteatterin kulissien taakse! Kierroksen jälkeen siirrymme pitämään Kantin Martat ry:n vuosikokousta johonkin läheiseen kahvilaan (tarkennamme paikan myöhemmin, joten voit tulla myös vain vuosikokoukseen mukaan).

Yhdistys maksaa vierailun ja opastuksen. Kierrokselle kokoonnutaan teatterin pääoville, Eläintarhantie 5. Kierroksen vetäjä tulee ovelle vastaan ja päästää ryhmän sisään n. 10 minuuttia ennen kierroksen alkua. Olethan siis ajoissa paikalla.
> Ilmoittautuminen martat.fi:ssä

LEIVONTAKURSSI: ITALIALAISET LEIVONNAISET
KESKIVIIKKONA 18.3. klo 17 alkaen

Kevään ruokakurssilla leivotaan! Italiasta löytyy herkullisten ruokien lisäksi myös runsaasti erilaisia hurmaavia leivonnaisia, joissa täytteenä on mm. ricotta-juustoa, hedelmiä ja hunajaa. Tällä kurssilla valmistamme sekä suolaisia että makeita leivonnaisia, kuten sisilialaisia cannoli-leivoksia, pignoli-keksejä sekä caltzone-pitsataskuja. Kurssin jäsenhinta kanteille on 25,- euroa.
> Lisätiedot ja ilmoittautuminen martat.fi:ssä

Tee Marttojen ohjeella jouluista punasipulihilloketta. Kauniiseen lasipurkkiin laitettuna saat hillokkeesta mukavan ruokatuliaisen tai lahjan ystävälle.
Resepti martat.fi:ssä.

UUDENMAAN MARTTAPIIRIN KURSSIT KEVÄÄLLE 2020
Uudenmaan marttapiirin kurssi-ilmoittautuminen keväälle on parhaillaan käynnissä. Moni suosittu kurssi on jo täyttynyt, mutta käy katsomassa löytyykö aikatauluusi sopiva ja sinua kiinnostava kurssi vielä valikoimasta.
> Löydät kaikki kurssit lisätietoineen täältä.

Kiinnostaako sinua Marttojen vapaaehtoistoiminta?

Martoissa on mahdollista toimia monenlaisessa vapaaehtoistoiminnassa. Kiinnostaako sinua jakaa osaamistasi myös muille? Marttaliitto ja uudenmaan marttapiiri tukevat vapaaehtoisia järjestämällä koulutuksia ja jakamalla materiaalia toiminnan tueksi. 
> Lue lisää vapaaehtoistoiminnasta martat.fi:stä

Haluatko pois postituslistaltamme?
Poistu listalta täällä


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Kantin Martat · Kantin Martat c/o Marttaliitto · Lapinlahdenkatu 3 A · Helsinki 00180 · Finland

Email Marketing Powered by Mailchimp